Katso Skellefteå - HIFK suorana!

Julkaistu: 15.10.2018 00:00


Katso Skellefteå - HIFK suorana!
Katso CHL-ottelu Skellefteå - HIFK suorana Nordicbetillä!

Skellefteå - HIFK live stream


HIFK taistelee vielä jatkopaikasta ja pelaavat vielä Skellefteåssa yhden ottelun. Bolzano hävisi viime ottelunsa ja HIFK:n mahdollisuudet ovat vielä elossa. Ottelu pelataan tiistaina 16.10 klo 19:30 alkaen ja näet ottelun suorana Nordicbetillä!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Skellefteå - HIFK kokoonpanot


HIFK kokoonpano päivitetään myöhemmin.

Hifk - Skellefteå parhaat palat


Voit katsoa HIFK:n ja Skellefteån edellisen kohtaamisen parhaat palat videolta:Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Skellefteån ja HIFK:n ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>