Sotshi - Dynamo Riga suorana Unibet TV:stä!

Sotshi - Dynamo Riga suorana Unibet TV:stä!
Sotshi - Dynamo Riga suorana Unibet TV:ssä 8.10. kello 19:30!

Sotshi - Dynamo Riga live stream 8.10.2021Mustan meren rannalla oleva lomakohde Sotshi on aurinkoinen ja lämmin kaupunki. Ja sitten siellä pelataan vielä KHL-lätkää. Sotshin joukkue liittyi KHL-liigaan vasta vuonna syksyllä 2014. Liittyminen meni suurin piirtein samaan ajankohtaan Sotshin talviolympialaisten kanssa, komea Bolshoi -jäähalli rakennettiin juuri olympialaisia varten.

Tällä hetkellä Sotshilla menee surkeasti KHL:n Läntisessä konferenssissa. Se on viimeisenä. Tänään sillä on vastassa toiseksi viimeisenä oleva Riikan Dynamo.

Avaa Unibet TV:n live stream perjantaina kello 19:30. Tarjolla on KHL:n länsipuolen jumbofinaali. Jos ei muuta jännitettävää ole, niin Dynamon kakkosketjun laiturina pelaa Tapparasta lähtenyt Jere Karjalainen.

Unibet TV: Katso Sotshi - Dynamo Riga täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Sotshi - Dynamo Riga täältä >>