Spezia - Juventus suorana Betsafen sivuilla!

Spezia - Juventus suorana Betsafen sivuilla!
Spezia - Juventus suorana Betsafen sivuilla 22.9. kello 19:30!

Spezia - Juventus live stream 22.9.2021Juventus on Serie A:ssa putoajan paikalla! Joukkue ei ole voittanut ainuttakaan neljästä ensimmäisestä ottelustaan. Nyt olisi hyvä paikka ottaa kauden avausvoitto, kun vastassa on pikkuseura Spezia. Speziakin on nyt kuitenkin Juventusta ylempänä sarjataulukossa, kun se viime kierroksella voitti Venetsian 2-1.

Juventuksen kauden saldo on tasapeli Udinesen kanssa, perään tappiot Empolille ja Napolille ja viimeksi tasapeli AC Milanille. Onko tämä kaikki sen syytä, että Cristiano Ronaldo jätti Torinon ja lähti paiskomaan maaleja Manchester Unitediin?

Avaa Betsafen live stream keskiviikkona illalla puoli kahdeksan aikaan, niin voit itse todistaa kuinka ennen niin suuri ja mahtava Juventus rämpii Serie A:n putoamisrajan alapuolella? Onko tänään tulossa jälleen yksi katastrofi vai joko joukkue vapautuu pelaamaan tasollaan!

Betsafe: Katso Spezia - Juventus Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Spezia - Juventus Betsafen sivuilta! >>