Katso Stavanger - Kalpa suorana!

Julkaistu: 10.10.2017 09:25


Katso Stavanger - Kalpa suorana!
Katso CHL-ottelu Stavanger - Kalpa suorana live stream lähetyksenä Nordicbetillä!

Stavanger - Kalpa Live Stream


Kalpa isännöi norjalaista Stavangeria Niiralan montussa seuraavassa CHL-ottelussaan. Ottelu alkaa keskiviikkona 11.10. klo 20:00 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Edellisottelun parhaat palat:


Alta voit katsoa joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat.Stavanger - Kalpa otteluennakko


Kalpan viime ottelun hieno voitto Stavangerista Kuopiossa oli laiha lohtu joukkueelle jatkopaikan kannalta. Kalpa tarvitsi suoran voiton varsinaisella peliajalla molemmista jäljellä olevista otteluista, jotta jatkopaikka olisi mahdollinen. Tämä tarkoitti myös sitä, että Malmö ei olisi saanut ottaa ainuttakaan pistettä Kometa Brnolta. He pelasivat kuitenkin pelinsä jatkoajalle ja näin Malmö sai tarvittavan pisteen jatkopaikkaansa.

Kalpan leirissä oltiin kuitenkin tyytyväisiä omaan esitykseen eikä niinkään lähdetty jahkailemaan jatkopaikan suhteen. Päävalmentaja Sami Kapanen oli mielissään onnistumisista ja näki tärkeänä sen jatkon kannalta, että hyvät esitykset saadaan siirrettyä Liiga-peleihin. On kuitenkin arvoitus, onko joukkueet motivoituneita tähän otteluun, kun kummallakaan ei ole panosta. Kalpa lähtee isona ennakkosuosikkina silti matkaan. Nordicbetin kertoimissa ero on iso ja Kalpa on vieraissakin 1,53 kertoimen suosikki.

Arviomme mukaan Kalpaa on kertoimissa arvostettu hieman jopa liikaa. Edellisen ottelun 7-1 lukemat eivät kerro aivan täyttä totuutta joukkueiden tasoerosta, vaikka Kalpa onkin laadukkaampi joukkue. Motivaatio- ja kotietu kallistavat asetelmat toiseen suuntaan tässä ottelussa ja jos ajattelee vedonlyönnin kannalta, voi Stavangerin puolelta löytää edullisimmat kohteet.Kalpan kokoonpano


Maalivahti: Godla
Varamaalivahti: Ruotsalainen

1. ketju

Sebok - Vainiola - Ruuttu

Seppälä - Lukka
2. ketju

Jokinen - Luotsarinen - Klemetti

Riikola - Riekkinen3. ketju

Mutanen - Texier - Kantola

Mäkinen - Maione
4. ketju

Tavi - Ikonen - Nuutinen

+Kinnunen - LavoieNordicbet