Katso Storhamar - Tappara suorana netissä!

Julkaistu: 28.08.2018 09:51


Katso Storhamar - Tappara suorana netissä!
Katso CHL-ottelu Storhamar - Tappara suorana Nordicbetin live streamista!

Storhamar - Tappara live stream


Tappara matkustaa Norjaan Storhamarin vieraaksi aloittamaan uutta CHL-kauttaan. Liigan kestomenestyjä ja viime kauden finalisti janoaa varmasti menestystä Euroopasta, jota ei viime kausilta ole tullut. Näet Tapparan CHL avausottelun perjantaina 31.8 klo 20:30 alkaen!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Storhamarin ja Tapparan ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>