Suomi - Iso-Britannia livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 17.05.2019 00:01


Suomi - Iso-Britannia livestream - Katso ottelu suorana netissä!
Katso jääkiekon MM-kisojen Leijonien perjantain ottelu Suomi vastaan Iso-Britannia suorana lähetyksenä netissä NordicBetin live streamistä! Ottelu alkaa 17.5.2019 kello 21:15.
Suomi - Iso-Britannia livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Katso Suomi - Iso-Britannia suorana netissä


Suomi pelaa seuraavan ottelunsa 2019 jääkiekon MM-kisoissa perjantai-iltana Iso-Britanniaa vastaan. Ottelu alkaa klo 21:15 ja näet matsin suorana netissä NordicBetin live streamistä. NordicBet onkin erittäin vahvasti mukana kisahuumassa näyttämällä jokaisen MM-kisojen ottelun suorana ja ilmaiseksi!

Rahapelaamista otteluiden katsominen NordicBetillä ei vaadi. Muutenkin homma on tehty todella helpoksi. Tarvitset ainoastaan ilmaisen pelitilin sekä 1€ saldon tilillesi. Tämän jälkeen voit katsoa kaikki MM-ottelut ja lukemattoman määrän muutakin urheilua suorana ja täysin ilmaiseksi!
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN LEIJONIEN OTTELUA TÄSTÄ >>

Nordicbetille voit tallettaa rahaa kaikilla tutuilla tavoilla:

Rahan tallettaminen tilille on helppoa, eikä jauheta lisäkustannuksia. Rahat siirtyvät pelitilillesi ilman viivettä ja voit lyö vetosi sisään samalla, kun katsot Suomen ottelun. Ottelun katsomisen vuoksi sinun ei kuitenkaan tarvitse lyödä vetoa, mutta halutessasi se käy yksinkertaisesti samassa paikassa.

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Voit liittyä Nordicbetille suoraan tästä --->>

Suomi - Iso-Britannia lähtökohdat ja kokoonpanot


Maltillisesti ilmaistuna Iso-Britannian MM-historia ei ole lähtenyt aivan parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin, sillä joukkue on hävinnyt kaikki ottelunsa maalisuhteella 4:26. Paras esitys oli USA:ta vastaan, mikä päättyi 6-3. Brittimedioissa hehkutettiin ottelua muun muassa "ritarilliseksi taisteluksi", mutta todellisuudessa jenkit vetivät ottelun ö-vaihteella alusta loppuun.

Jääkiekon MM-kisoissa tasoerot ovat kaventuneet vuosi vuodelta, mutta Iso-Britannian kohdalla tilanne on toivoton. Suomeakin vastaan joukkue on hypernaalinen altavastaaja. USA-taistelun lisäksi joukkue hävisi Saksalle 3-1, Kanadalle 8-0 ja Tanskalle 9-0.

Ottelun voittajasta siis tuskin tarvitsee keskustella missään vaiheessa, mutta Suomi ei ole näissä kisoissakaan kuitenkaan mikään offensiivinen ilmestys. Päinvastoin, Suomi nojaa perinteiseen tyyliinsä juuri kollektiiviseen voimaan: puolustuspeliin sekä ennen kaikkea tasapainoiseen viisikkopelaamiseen.

Näin ollen ottelussa ei välttämättä mitään megalomaanisina maalijuhlia nähdä. Iso-Britannian maali olisi itsessään yllätys ja todennäköisimmät tulokset löytyvät osastolta 6,5,4-0. Alla Suomen kokoonpano illan otteluun.

Suomi


Maalivahti:
Jussi Olkinuora (Veini Vehviläinen)

Puolustajat:
Mikko Lehtonen - Atte Ohtamaa
Petteri Lindbohm - Henri Jokiharju
Niko Mikkola - Oliwer Kaski
Miika Koivisto - Jani Hakanpää

Hyökkääjät:
Toni Rajala - Arttu Ilomäki - Niko Ojamäki
Harri Pesonen - Sakari Manninen - Kaapo Kakko
V-M Savinainen - Eetu Luostarinen - Kristian Kuusela
Joel Kiviranta - Juhani Tyrväinen - Marko Anttila

Iso-Britannia


Maalivahti:


Puolustajat:
-
-
-
-

Hyökkääjät:
- -
- -
- -
- -


Hyödynnä 10€ ilmaisveto Suomen peleihin!


Kuten todettua, Suomi-Tanska -ottelun katsominen ei rahapelaamista vaadi. Jos kuitenkin haluat hakea lisäjännitystä matsiin, löydät NordicBetiltä kattavan valikoiman pelikohteita hyvillä kertoimilla. Kaiken kruunuksi saat muhkeat bonukset ja jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisvedon!

Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBetillä ensimmäiselle talletukselleen 100% bonusta 100€ saakka. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ asti! Tallettamalla esimerkiksi 20€ saat välittömästi 40€ pelirahaa. Löydät tarkat bonusehdot sekä paljon muuta tietoa NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Suomi - Iso-Britannia livestream - Katso ottelu suorana netissä!