Katso Suomi - Kanada suorana Unibet TV:stä!

Julkaistu: 06.06.2021 09:44

Katso Suomi - Kanada suorana Unibet TV:stä!
Suomi - Kanada suorana Unibet TV:ssä! Ottelu alkaa 6.6. klo 20:15.

Suomi - Kanada live stream 6.6.2021


Suomi toisen kerran peräkkäin jääkiekon maailmanmestari?!?! Enää finaalissa Kanada edessä, eikä tämän vuoden Kanada ole kovin häävi porukka.

Suomen puolustus on joukkueen selkäranka, ja niinhän se on usein Jukka Jalosen kanssa ollut. Jalonen on kyllä melkoinen velho, ja hänelle ehdottomasti soisi mahdollisuuden päästä kokeilemaan päävalmentajan hommaa NHL:ssä. Voitto tästä ja sekin on askeleen lähempänä. Vaikka Kanadan joukkue onkin mitä on, niin kyllä tätä sen verran sielläkin seurataan. Ainakin Jarmo Kekäläisen telkasta.

MM-jääkiekon loppuottelu Suomi vastaa Kanada alkaa sunnuntai-iltana kello 20.15. Katso matsi Unibet TV:stä niin pääset siinä sivussa livebetsaamaan! Unibet TV:ssä on tarjolla SUOMI - KANADA LIVE STREAM!

Unibet TV: Katso Suomi - Kanada täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Suomi - Kanada täältä >>