Suomi - Ruotsi livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 22.05.2019 10:12


Suomi - Ruotsi livestream - Katso ottelu suorana netissä!
Katso jääkiekon MM-kisojen Leijonien puolivälieräottelu Suomi vastaan Ruotsi suorana lähetyksenä netissä NordicBetin live streamistä! Ottelu alkaa 23.5.2019 kello 21:15.
Suomi - Ruotsi livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Katso Ruotsi - Suomi suorana netissä


Suomi päätyi alkusarjassa toiselle sijalle ja kohtaa jääkiekon MM-kisojen pudotuspeleissä torstaina Ruotsin. Ottelu alkaa kello 21:15 ja näet matsin suorana netissä NordicBetin live streamistä. NordicBet onkin erittäin vahvasti mukana kisahuumassa näyttämällä jokaisen MM-kisojen ottelun suorana ja ilmaiseksi!

Rahapelaamista otteluiden katsominen NordicBetillä ei vaadi. Muutenkin homma on tehty todella helpoksi. Tarvitset ainoastaan ilmaisen pelitilin sekä 1€ saldon tilillesi. Tämän jälkeen voit katsoa kaikki MM-ottelut ja lukemattoman määrän muutakin urheilua suorana ja täysin ilmaiseksi! Huomaathan, että palvelu toimii myös puhelimella sekä tabletilla.
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN SUOMI-RUOTSI OTTELUA TÄSTÄ >>

Nordicbetille voit tallettaa rahaa kaikilla tutuilla tavoilla:

Rahan tallettaminen tilille on helppoa, eikä jauheta lisäkustannuksia. Rahat siirtyvät pelitilillesi ilman viivettä ja voit lyö vetosi sisään samalla, kun katsot Suomen ottelun. Ottelun katsomisen vuoksi sinun ei kuitenkaan tarvitse lyödä vetoa, mutta halutessasi se käy yksinkertaisesti samassa paikassa.

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Voit liittyä Nordicbetille suoraan tästä --->>

Suomi - Ruotsi lähtökohdat ja kokoonpanot


Suomi oli lopulta alkulohkonsa toinen, kun se hävisi päätösottelussa Saksalle 4-2. Ottelun jälkeen Leijonien leirissä puhuttiin ohipelistä ja selkeästi ajatukset olivat jo pudotuspeleissä. Tappion hinnaksi muodostui se, että Suomi saa Sveitsin sijaan vastaansa NHL-tähtiä vilisevän Ruotsin.

Ruotsi oli sen sijaan oman lohkonsa kolmas. Tre Kronor hävisi sekä alkulohkon ensimmäisen ottelun Tshekille (5-2) että viimeisen Venäjälle (7-4) varsin runsasnumeroisesti. Muutenkin Ruotsi on ollut MM-kisojen runsasmaalisimpia joukkueita, mikä on sinikeltaisten osalta ehkä hieman yllättävää.

Suomi sen sijaan on ollut perinteiseen tyyliinsä vähämaalisimpia joukkueista ja tiukassa puolivälieräottelussa Ruotsia vastaan maaliodotusarvo on hyvin alhainen. Joukkueista materiaalin puolesta laadukkaampi on ilman muuta Ruotsi, joka lähteekin vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien puolesta otteluun valtavana suosikki.

Ruotsi saa noin 1,65:n korville asettuvia kertoimia voitostaan, kun taas Suomi saa päälle 5,00-kertoimia. Erikoistarjouksena Suomelle on kuitenkin tarjolla jopa 30,00 kerroin. Tasapelilläkin voi tienata rahansa takaisin yli lähes viisinkertaisesti.

Suomi lähtee Ruotsi-otteluun täsmälleen samassa kokoonpanossa, millä se pelasi Saksaa vastaan.

Suomi


Maalivahti:
Kevin Lankinen (Jussi Olkinuora)

Puolustajat:
Mikko Lehtonen - Atte Ohtamaa
Petteri Lindbohm - Henri Jokiharju
Niko Mikkola - Oliwer Kaski
Miika Koivisto - Jani Hakanpää

Hyökkääjät:
Toni Rajala - Juhani Tyrväinen - Niko Ojamäki
Harri Pesonen - Sakari Manninen - Kaapo Kakko
V-M Savinainen - Jere Sallinen - Kristian Kuusela
Joel Kiviranta - Juho Lammikko - Marko Anttila

Ruotsi


Maalivahti:
-

Puolustajat:
-
-
-
-

Hyökkääjät:
- -
- -
- -
- -


Hyödynnä 10€ ilmaisveto Suomen peleihin!


Kuten todettua puolivälieräottelun Ruotsi-Suomi katsominen ei rahapelaamista vaadi. Jos kuitenkin haluat hakea lisäjännitystä matsiin, löydät NordicBetiltä kattavan valikoiman pelikohteita hyvillä kertoimilla. Kaiken kruunuksi saat muhkeat bonukset ja jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisvedon!

Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBetillä ensimmäiselle talletukselleen 100% bonusta 100€ saakka. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ asti! Tallettamalla esimerkiksi 20€ saat välittömästi 40€ pelirahaa. Löydät tarkat bonusehdot sekä paljon muuta tietoa NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Suomi - Ruotsi livestream - Katso ottelu suorana netissä!