Suomi - Saksa livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 20.05.2019 21:24


Suomi - Saksa livestream - Katso ottelu suorana netissä!
Katso jääkiekon MM-kisojen Leijonien tiistainen viimeinen lohko-ottelu Suomi vastaan Saksa suorana lähetyksenä netissä NordicBetin live streamistä! Ottelu alkaa 21.5.2019 kello 13:15.
Suomi - Saksa livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Katso Saksa - Suomi suorana netissä


Suomi pelaa alkusarjan viimeisen ottelunsa jääkiekon MM-kisoissa tiistaina Saksaa vastaan. Ottelu alkaa jo kello 13:15 ja näet matsin suorana netissä NordicBetin live streamistä. NordicBet onkin erittäin vahvasti mukana kisahuumassa näyttämällä jokaisen MM-kisojen ottelun suorana ja ilmaiseksi!

Rahapelaamista otteluiden katsominen NordicBetillä ei vaadi. Muutenkin homma on tehty todella helpoksi. Tarvitset ainoastaan ilmaisen pelitilin sekä 1€ saldon tilillesi. Tämän jälkeen voit katsoa kaikki MM-ottelut ja lukemattoman määrän muutakin urheilua suorana ja täysin ilmaiseksi!
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN SUOMI-SAKSA OTTELUA TÄSTÄ >>

Nordicbetille voit tallettaa rahaa kaikilla tutuilla tavoilla:

Rahan tallettaminen tilille on helppoa, eikä jauheta lisäkustannuksia. Rahat siirtyvät pelitilillesi ilman viivettä ja voit lyö vetosi sisään samalla, kun katsot Suomen ottelun. Ottelun katsomisen vuoksi sinun ei kuitenkaan tarvitse lyödä vetoa, mutta halutessasi se käy yksinkertaisesti samassa paikassa.

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Voit liittyä Nordicbetille suoraan tästä --->>

Suomi - Saksa lähtökohdat ja kokoonpanot


Suomen osalta ottelun lähtökohdat ovat selvät: voittamalla ottelun Suomi voittaa myös oman lohkonsa. Koska Kanada ja USA pelaavat oman ottelunsa vasta illalla kello 21:15, ei Suomi vielä tiedä lohkon muita lopullisia sijoituksia, mutta voittamalla Saksan joko varsinaisella peliajalla tai jatkoajan jälkeen lohkovoitto on varma.

Ennen illan ottelua Suomi on Kanadaa yhden pisteen ja USA:ta kaksi edellä. Päivävastus Saksa sen sijaan on jäänyt jo neljän pisteen päähän, joten sillä ei ole enää saumaa lohkovoittoon. Sen sijaan USA:n Saksa voi voitolla yhä ohittaa.

Saksa pelasi tuloksellisesti loistavaa peliä pikkumaita vastaan ja varmisti näin oman jatkopaikkansa. Isompia maita vastaan meno on kuitenkin ollut kylmää, sillä Kanada löylytti Saksaa 8-1 ja USA vei voiton 3-1. Suomi sen sijaan ei ole hävinnyt vielä otteluakaan varsinaisella peliajalla. Ainoa tappio tuli USA:lle jatkoajalla, kaikki muut ottelunsa Suomi on voittanut puhtaasti.

Molemmat joukkueet kuuluvat MM-kisojen vähämaalisiin joukkueisiin, joten mitä maalijuhlia tuskin voidaan odottaa. Todennäköisimmät lopputulokset löytyvät Suomen voitoista 3,4-1,0.

Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimissa Suomi on ottelun selkeä suosikki. Suomen voitosta varsinaisella peliajalla saa kertoimia väliltä 1,36-1,41. Saksan kertoimet sen sijaan pyörivät noin seitsemässä. Voit lukea ottelun vedonlyönnistä lisää pelivihjeestämme Suomi - Saksa.

Alla Suomen Saksa-ottelun kokoonpano.

Suomi


Maalivahti:
Kevin Lankinen (Jussi Olkinuora)

Puolustajat:
Mikko Lehtonen - Atte Ohtamaa
Petteri Lindbohm - Henri Jokiharju
Niko Mikkola - Oliwer Kaski
Miika Koivisto - Jani Hakanpää

Hyökkääjät:
Toni Rajala - Juhani Tyrväinen - Niko Ojamäki
Harri Pesonen - Sakari Manninen - Kaapo Kakko
V-M Savinainen - Jere Sallinen - Kristian Kuusela
Joel Kiviranta - Juho Lammikko - Marko Anttila

Saksa


Maalivahti:
-

Puolustajat:
-
-
-
-

Hyökkääjät:
- -
- -
- -
- -


Hyödynnä 10€ ilmaisveto Suomen peleihin!


Kuten todettua, Suomi-Ranska -ottelun katsominen ei rahapelaamista vaadi. Jos kuitenkin haluat hakea lisäjännitystä matsiin, löydät NordicBetiltä kattavan valikoiman pelikohteita hyvillä kertoimilla. Kaiken kruunuksi saat muhkeat bonukset ja jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisvedon!

Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBetillä ensimmäiselle talletukselleen 100% bonusta 100€ saakka. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ asti! Tallettamalla esimerkiksi 20€ saat välittömästi 40€ pelirahaa. Löydät tarkat bonusehdot sekä paljon muuta tietoa NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Suomi - Saksa livestream - Katso ottelu suorana netissä!