Suomi - Tanska livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 14.05.2019 17:58


Suomi - Tanska livestream - Katso ottelu suorana netissä!
Katso jääkiekon MM-kisojen Leijonien torstain ottelu Tanskaa vastaan suorana lähetyksenä netissä NordicBetin live streamistä!
Suomi - Tanska livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Katso Suomi - Tanska suorana netissä


Suomi pelaa seuraavan ottelunsa 2019 jääkiekon MM-kisoissa torstai-iltana Tanskaa vastaan. Ottelu alkaa klo 21:15 ja näet matsin suorana netissä NordicBetin live streamistä. NordicBet onkin erittäin vahvasti mukana kisahuumassa näyttämällä jokaisen MM-kisojen ottelun suorana ja ilmaiseksi!

Rahapelaamista otteluiden katsominen NordicBetillä ei vaadi. Muutenkin homma on tehty todella helpoksi. Tarvitset ainoastaan ilmaisen pelitilin sekä 1€ saldon tilillesi. Tämän jälkeen voit katsoa kaikki MM-ottelut ja lukemattoman määrän muutakin urheilua suorana ja täysin ilmaiseksi!
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN TANSKA-SUOMI OTTELUA TÄSTÄ >>

Nordicbetille voit tallettaa rahaa kaikilla tutuilla tavoilla:

Rahan tallettaminen tilille on helppoa, eikä jauheta lisäkustannuksia. Rahat siirtyvät pelitilillesi ilman viivettä ja voit lyö vetosi sisään samalla, kun katsot Suomen ottelun. Ottelun katsomisen vuoksi sinun ei kuitenkaan tarvitse lyödä vetoa, mutta halutessasi se käy yksinkertaisesti samassa paikassa.

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Voit liittyä Nordicbetille suoraan tästä --->>

Suomi - Tanska lähtökohdat ja kokoonpanot


Suomi ja Tanska pelaavat molemmat turnauksen neljännen ottelunsa. Molemmilla tähän mennessä koossa kaksi voittoa ja yksi tappio. Suomen ainoa tappio tuli USA:lle jatkoajalla, kun taas Tanskalla on toinen voitoista varsinaisen peliajan jälkeen. Näin ollen lohkossa Suomella on kaksi pistettä Tanskaa enemmän koossa.

Viidentenä oleva Tanska taistelee edelleen tiukasti jatkopaikasta, vaikkakin kilpailu vaikuttaa kovalta. Tappio Saksalle ja voitot Iso-Britanniasta sekä Ranskasta tarkoittavat sitä että Tanskan tulee voitto yksi isoista maista sekä kisaisäntä Slovakia, jotta jatkohaaveet elävät.

Suomi sen sijaan kilpailee jopa lohkovoitosta. Vaikka eroa Saksaan on jo viisi pistettä, joukkueilla on vielä keskinäinen ottelu jäljellä, minkä lisäksi Saksan tuleva ohjelmisto on raa'asti Suomea hankalampi. Suomi on kohdannut jo kaikki kärkimaat.

Suomi kohtasi Tanskan tällä kaudella kahdesti harjoitusotteluissa, eikä voitot tulleet helpolla. Vähämaalisissa otteluissa Suomi vei voitot lukemin 1-0 ja 2-1. MM-tasolla Suomi kohtasi viimeksi Tanskan edelliskisoissa, jolloin voiton vei yllättäin juuri Tanska lukemin 3-2.

Kaikkea muuta kuin helppo ottelu on siis tiedossa. Toki Suomen leirissä tämä tiedostetaan takuuvarmasti, eikä mihinkään löysäilyyn Leijonat ole aiemmissakaan kisoissa sortunut. Kertoimien puolesta Suomi on myös ottelun ehdoton ennakkosuosikki, kun parhaat kertoimet pyörivät noin 1,3:n paikkeilla. Tanska sen sijaan saa jopa 9,00-kertoimia.

Lisää vedonlyönnistä voit lukea pelivihjeestämme: MM-kisat: Suomi - Tanska

Suomi


Maalivahti:
Kevin Lankinen (Jussi Olkinuora)

Puolustajat:
Mikko Lehtonen - Atte Ohtamaa
Petteri Lindbohm - Henri Jokiharju
Niko Mikkola - Oliwer Kaski
Miika Koivisto - Jani Hakanpää

Hyökkääjät:
Toni Rajala - Arttu Ilomäki - Niko Ojamäki
Harri Pesonen - Sakari Manninen - Kaapo Kakko
V-M Savinainen - Eetu Luostarinen - Joel Kiviranta
Jere Sallinen - Juhani Tyrväinen - Marko Anttila

Tanska


Maalivahti:


Puolustajat:
-
-
-
-

Hyökkääjät:
- -
- -
- -
- -


Hyödynnä 10€ ilmaisveto Suomen peleihin!


Kuten todettua, Suomi-Tanska -ottelun katsominen ei rahapelaamista vaadi. Jos kuitenkin haluat hakea lisäjännitystä matsiin, löydät NordicBetiltä kattavan valikoiman pelikohteita hyvillä kertoimilla. Kaiken kruunuksi saat muhkeat bonukset ja jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisvedon!

Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBetillä ensimmäiselle talletukselleen 100% bonusta 100€ saakka. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ asti! Tallettamalla esimerkiksi 20€ saat välittömästi 40€ pelirahaa. Löydät tarkat bonusehdot sekä paljon muuta tietoa NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Suomi - Tanska livestream - Katso ottelu suorana netissä!