Suomi - Venäjä livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 24.05.2019 08:39


Suomi - Venäjä livestream - Katso ottelu suorana netissä!
Katso jääkiekon MM-kisojen Leijonien välieräottelu Suomi vastaan Venäjä suorana lähetyksenä netissä NordicBetin live streamistä! Ottelu alkaa 25.5.2019 kello 16:15.
Suomi - Venäjä livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Katso Venäjä - Suomi suorana netissä


Suomi venyi torstaina upeaan voittoon Ruotsista jatkoajan jälkeen lukemin 5-4 ja kohtaa näin jääkiekon MM-kisojen välierissä Venäjän. Ottelu alkaa lauantaina kello 16:15 ja näet matsin suorana netissä NordicBetin live streamistä. NordicBet onkin erittäin vahvasti mukana kisahuumassa näyttämällä jokaisen MM-kisojen ottelun suorana ja ilmaiseksi!

Rahapelaamista otteluiden katsominen NordicBetillä ei vaadi. Muutenkin homma on tehty todella helpoksi. Tarvitset ainoastaan ilmaisen pelitilin sekä 1€ saldon tilillesi. Tämän jälkeen voit katsoa kaikki MM-ottelut ja lukemattoman määrän muutakin urheilua suorana ja täysin ilmaiseksi! Huomaathan, että palvelu toimii myös puhelimella sekä tabletilla.
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN SUOMI-VENÄJÄ OTTELUA TÄSTÄ >>

Nordicbetille voit tallettaa rahaa kaikilla tutuilla tavoilla:

Rahan tallettaminen tilille on helppoa, eikä jauheta lisäkustannuksia. Rahat siirtyvät pelitilillesi ilman viivettä ja voit lyö vetosi sisään samalla, kun katsot Suomen ottelun. Ottelun katsomisen vuoksi sinun ei kuitenkaan tarvitse lyödä vetoa, mutta halutessasi se käy yksinkertaisesti samassa paikassa.

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Voit liittyä Nordicbetille suoraan tästä --->>

Suomi - Venäjä lähtökohdat ja kokoonpanot


Suomi teki uskomattoman urotyön ja kaatoi Ruotsin maalein 5-4 jatkoajan jälkeen omassa puolivälierässään, vaikka Leijonat olivat ottelussa pahimmillaan 3-1 -tappiolla. Vielä ennen viimeistä erää Ruotsi johti kamppailua 4-3, mutta Leijonat nousivat tälläkin kertaa rinnoille sekä ohi.

Venäjä pääsi hieman helpommalla omassa ottelussaan, kun se kaatoi USA:n maalein 4-3. Loppujen lopuksi vain maalin erolla päättyneessä ottelussa Venäjä oli kuitenkin koko ajan niskan päällä, eikä sillä ollut varsinaista hätää.

Suomi on vuosien saatossa useita kertoja onnistunut nollaamaan venäläistähdet täysin, ja vaikka Ruotsi-ottelussa nähtiin peräti yhdeksän maalia, välieräottelussa Venäjää vastaan maaliodotusarvo on hyvin alhainen. Joukkueista materiaalin puolesta laadukkaampi on ilman muuta Venäjä, joka lähteekin vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien puolesta otteluun valtavana suosikki.

Venäjä saa noin 1,40-alkuisia kertoimia voitostaan, kun taas Suomi saa päälle 5,00-kertoimia. Tasapelilläkin voi tienata rahansa takaisin selvästi yli viisinkertaisesti.

Alla Suomen kokoonpano Ruotsia vastaan. Venäjä-ottelun kokoonpano päivitetään myöhemmin.

Suomi


Maalivahti:
Kevin Lankinen (Jussi Olkinuora)

Puolustajat:
Mikko Lehtonen - Atte Ohtamaa
Petteri Lindbohm - Henri Jokiharju
Niko Mikkola - Oliwer Kaski
Miika Koivisto - Jani Hakanpää

Hyökkääjät:
Toni Rajala - Juhani Tyrväinen - Niko Ojamäki
Harri Pesonen - Sakari Manninen - Kaapo Kakko
V-M Savinainen - Jere Sallinen - Kristian Kuusela
Joel Kiviranta - Juho Lammikko - Marko Anttila

Venäjä


Maalivahti:
-

Puolustajat:
-
-
-
-

Hyökkääjät:
- -
- -
- -
- -


Hyödynnä 10€ ilmaisveto Suomen peleihin!


Kuten todettua puolivälieräottelun Venäjä-Suomi katsominen ei rahapelaamista vaadi. Jos kuitenkin haluat hakea lisäjännitystä matsiin, löydät NordicBetiltä kattavan valikoiman pelikohteita hyvillä kertoimilla. Kaiken kruunuksi saat muhkeat bonukset ja jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisvedon!

Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBetillä ensimmäiselle talletukselleen 100% bonusta 100€ saakka. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ asti! Tallettamalla esimerkiksi 20€ saat välittömästi 40€ pelirahaa. Löydät tarkat bonusehdot sekä paljon muuta tietoa NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Suomi - Venäjä livestream - Katso ottelu suorana netissä!