Susijengin harjoitusottelu suorana Unibetillä!

Julkaistu: 17.08.2017 00:15


Susijengin harjoitusottelu suorana Unibetillä!
Suomi kohtaa Tsekin valmistavassa ottelussa perjantaina 18. elokuuta!
Susijengi valmistautuu koripallon EM-kisoihin ja kohtaa harjoitusotteluissa perjantaina 18.8 Tsekin. Ottelun voit katsoa suorana lähetyksinä yksinoikeudella Unibet TV:stä suomalaisella selostuksella! Ottelun selostaa Aaro Linnalaakso.

Miten näen ottelut?


Otteluiden katsominen on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Unibetille ja pelitililläsi tulee olla vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa. Sinun tulee siis tehdä talletus, mutta otteluiden katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista, joten katsominen on käytännössä ilmaista. Jos sinulla on jo pelitili, tulee sinulla olla 0,01€ varoja tai veto lyötynä 24h tunnin sisällä.

1. Liity Unibetille suoraan tästä --->>
2. Tee talletus pelitilillesi
3. Katso Tsekki - Suomi suorana lähetyksenä


Tsekki vs Suomi - Koponen mukana!


Perjantaina 18.8 klo 19:15 - Selostus Aaro Linnalaakso

Suomi kaatoi hienosti Turkin edellisessä valmistavassa ottelussa Italian Cagliarissa. Tsekki-ottelu tulee olemaan Susijengille toiseksi viimeinen valmistava ottelu ennen EM-kisoja. Suomi kohtaa vielä Suomessa Venäjän juhlaottelussa.

Tulevaan Tsekki-otteluun asetelmat ovat mielenkiintoiset. Suomi lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Edellinen joukkueiden kohtaaminen käytiin vuonna 2013, jolloin Suomi nappasi voiton numeroin 98-89. Tsekki on pelannut tänä kesänä jo hyvän määrän harjoitusotteluita, mutta tulokset ovat jääneet laihaksi. Seitsemästä pelatusta ottelusta vain yksi voitto.

Suomen tulokset ovat olleet samankaltaisia, vain yksi voitto viidestä ottelusta. Susijengin pelin suunta on kuitenkin ollut kokoajan ylöspäin ja Turkki-peli osoitti joukkueen kyvyt parhaiten tänä kesänä. Turkki-pelissä varsinkin Jamar Wilson, sekä Erik Murphy kantoivat joukkuetta ja heiltä kaivataan onnistumisia myös Tsekkiä vastaan.

Lisäksi loukkaantuneena ollut Petteri Koponen nähdään jälleen Susijengin kokoonpanossa. Koponen aloitti jälleen harjoittelun viime viikolla Italiassa joukkueen mukana ja on nimetty mukaan Tsekki-otteluun. Peliaika jäänee rajoitetuksi, mutta kenraali Koponen on hyvin tervetullut lisä joukkueeseen.

Ottelun näet suorana perjantaina klo 19:15 alkaen Unibetillä!

Suomen kokoonpano:

Jamar Wilson
Sasu Salin
Shawn Huff
Lauri Markkanen
Gerald Lee Jr.
Petteri Koponen
Mikko Koivisto
Alex Murphy
Erik Murphy
Tuukka Kotti
Matti Nuutinen
Teemu Rannikko
Antto Nikkarinen
Carl Lindbom
Joonas Caven

Unibet