Katso Susijengin harjoitusottelut suorana perjantaina ja lauantaina!

Julkaistu: 10.08.2017 14:00


Katso Susijengin harjoitusottelut suorana perjantaina ja lauantaina!
Susijengi kohtaa Italian sekä Turkin harjoitusotteluissa. Näet ottelut suorana Unibet TV:stä suomenkielisellä selostuksella.
Susijengi valmistautuu koripallon EM-kisoihin ja kohtaa harjoitusotteluissa perjantaina 11.8 Italian ja lauantaina 12.8 Turkin. Ottelut pelataan Italian Cagliarissa. Ottelut voit katsoa suorina lähetyksinä yksinoikeudella Unibet TV:stä suomalaisella selostuksella!

Miten näen ottelut?


Otteluiden katsominen on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Unibetille ja pelitililläsi tulee olla vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa. Sinun tulee siis tehdä talletus, mutta otteluiden katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista, joten katsominen on käytännössä ilmaista.

1. Liity Unibetille suoraan tästä --->>
2. Tee talletus pelitilillesi
3. Katso Suomi - Italia & Suomi - Turkki suorana


Suomi - Italia


Lauantaina 11.8 klo 21:45 - Selostus Juhavaltteri Salminen

Susijengi kohtasi Italian jo kertaalleen 9. elokuuta, kun Italia oli parempi luvuin 78-64. Suomi paransi otteitaan aiemmista Venäjä-, ja Israel-otteluista, mutta nimimiehiä täynnä oleva Italia oli kuitenkin vahvempi. Suomen Susijengi lähtee hakemaan revanssia uudelleen lauantaina 11. elokuuta, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen.

Susijengi kohtaa Italian myös EM-kisojen neljännesvälierissä! Otteluun on tarjolla myös huima kerroin Suomelle. Katso Suomi - Italia kertoimet tästä!

Petteri Koponen joutuu vielä olemaan sivussa, Jamar Wilsonin ollessa ykkösvaihtoehto point guardin paikalle. Wilson aloitti ykköspaikalla Italiaa vastaan ja varmasti on ykkösmies myös tulevassakin ottelussa.

Suomen kokoonpano:

Jamar Wilson
Sasu Salin
Shawn Huff
Lauri Markkanen
Gerald Lee Jr.

Mikko Koivisto
Alex Murphy
Erik Murphy
Tuukka Kotti
Matti Nuutinen
Teemu Rannikko
Antto Nikkarinen
Carl Lindbom
Joonas Caven

Suomi - Turkki


Sunnuntaina 12.8 klo 21:45 - Selostus Aaro Linnalaakso

Turkin Suomi kohtaa Italia-ottelun jälkeen sunnuntaina. Suomi lähtee molempiin otteluihin laajalla kokoonpanolla antaen monelle pelaajalle mahdollisuuden saada tuntumaa jälleen Susijengin kanssa pelaamisesta ennen EM-kisoja. Turkin Suomi kohtasi viimeksi 2014 MM-kisoissa Bilbaossa. Tuolloin ottelu meni jatkoajalle saakka, jolloin Turkki otti pidemmän korren numeroin 77-73.

Turkki on saamassa kohtuullisen kokoonpanon EM-kisoihin ja on monessa power rankingissa sijoitettu kisojen kuudenneksi. Suomella on kova haaste, mutta voitto ei ole mahdoton. Suomi on pystynyt aikaisemminkin kaatamaan Turkin, Slovenian EM-kisoissa 2013. Tuolloin Turkki oli MM-hopeamitalisti ja Susijengi voitto ottelun vähäpisteisessä ottelussa 61-55.

Unibet