Katso Tappara - Banska Bystrica suorana!

Julkaistu: 02.10.2017 22:57


Katso Tappara - Banska Bystrica suorana!
Katso CHL-ottelu Tappara - Banska Bystrica suorana live stream lähetyksenä Nordicbetillä!

Tappara - Banska Bystrica Live stream


Jatkopaikan jo varmistanut Tappara kohtaa seuraavassa CHL-ottelussaan kotonaan Banska Bystrican .Ottelu alkaakeskiviikkona 4.10. klo 19:00 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Tapparan ja Banska Bystrican ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Tappara - Banska Bystrica otteluennakko


Voit katsoa alta Tapparan viime ottelun parhaat palat.Tappara on varmistanut puhtaalla pelillä tähän asti jatkopaikan lohko A:sta. Neljästä ottelusta neljä voittoa ja kaikki varsinaisella peliajalla. Tapparan lohko ei vielä ole mikään helpoin, mutta Suomen mestarit ovat olleet isännän ottein kaikissa pelaamissaan CHL-otteluissa. Tapparan peli on kuitenki yskähdellyt kotimaan Liigassa ja sarjasijoitus on vasta seitsemäs. Kymmenestä ottelusta kasassa on kolme voittoa varsinaisella peliajalla ja kaksi jatkoaikavoittoa. CHL:ssä Tapparan puolustus ja maalivahtipeli on toiminut erittäin hyvin, kun neljässä ottelussa on omaan verkkoon mennyt kiekko vain kuusi kertaa.

Slovakialainen Banska Bystrica on yrittänyt pyristellä A-lohkossa mukana, mutta heikoin tuloksin. Joukkue on lohkon viimeisenä päästettyään neljässä ottelussa 13 maalia. Joukkueen ainoa voitto tuli kotikentällä Salzburgia vastaan. Slovakialaisten motivaatiota voi hieman epäillä, sillä heillä ei enää ole mahdollisuuksia jatkoon ja vastassa on kenties koko CHL:n voittajasuosikki.

Tapparan voi odottaa esiintyvän pirteämmin mitä edellisissä liiga-otteluissa. Edellinen ottelu Saipaa vastaan ei ollut kummoinen ja päävalmentaja Rautakorpi varmasti tietää mitä peliliikkeitä joukkueen tulee tehdä, että kurssi muuttuu.Tappara kokoonpano


Alla Tapparan kokoonpano illan otteluun.

Maalivahti: Christian Heljanko
Varamaalivahti: Dominik Hrachovina

1. ketju

Kuusela - J-M Järvinen - Repo

Lehtonen - Mikkola
2. ketju

Kärki - M Järvinen - Ojamäki

Rantakari - Vittasmäki3. ketju

Levtchi - Rauhala - Karjalainen

Salonen - Utunen
4. ketju

Alanen - Mäkinen - Nurmi

HasNordicbet