Katso Tappara - Djurgården suorana!

Julkaistu: 15.10.2018 18:00


Katso Tappara - Djurgården suorana!
Katso CHL-ottelu Tappara - Djurgården suorana Nordicbetillä!

Tappara - Djurgården live stream


Tappara otti loistavan voiton viime ottelussa Djurgårdenista ja kohtaa joukkueen nyt uudelleen Hakametsässä. Ottelu pelataan tiistaina 16.10 klo 19:00 alkaen. Näet ottelun suorana Nordicbetillä!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Tappara - Djurgården kokoonpanot


Tappara kokoonpano päivitetään myöhemmin.

Tappara - Djurgården parhaat palat


Voit katsoa Tapparan ja Djurgårdenin edellisen kohtaamisen parhaat palat videolta:Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Tapparan ja Djurgårdenin ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>