Tappara - JYP Live Stream - Katso CHL-ottelu suorana!

Julkaistu: 06.11.2017 10:50


Tappara - JYP Live Stream - Katso CHL-ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Tappara-JYP suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!
Arpaonni oli oikukas, kun ainoat jatkoon selvinneet suomalaisjoukkueet joutuivat vastakkain heti CHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Tiistaina ratkeaa, kumpi joukkueista pääsee jatkoon, Tappara vai JYP?

Tappara - JYP Live stream


Tappara ja JYP kohtaavat CHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Kaksiosaisen pudotuspelisarjan ensimmäisen osaottelun voitti JYP maalein 3-1 ja toinen osaottelu alkaa tiistaina 7.11. klo 19:00 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Tapparan ja JYPin ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

JYP - Tappara CHL edellisen ottelun parhaat palat


Voit katsoa edellisen JYP-Tappara kohtaamisen huippuhetket tästä:Tappara - JYP CHL otteluennakko


JYP oli edellisottelussa ennen kaikkea ottelun alussa ja lopussa vahva. Hurrikaani-paidat etenivät nopeasti 1-0 -johtoon ja hallitsivat tämän myötä peliä. Loppulukemat 3-1 tietävät sitä, että Tapparan tulee tänään voittaa vähintään kahdella maalilla edetäkseen jatkoon.

  1. Mikäli JYP voittaa, pelaa tasan tai häviää tasan maalilla, etenee JYP jatkoon
  2. Mikäli taas Tappara voittaa vähintään kolmella maalilla, etenee Tappara jatkoon
  3. Jos ottelu päättyy Tapparan tasan kahden maalin voittoon, pelataan ensin 10 minuutin mittainen jatkoaika ja tämän jälkeen tarvittaessa voittomaalilaukauskilpailu

Tämä tekee ottelun lähtökohdista äärimmäisen mielenkiintoiset. JYPille kelpaa siis vaikka maalin tappiokin, joten sen ei ole pakko hyökätä missään vaiheessa. Tämän vuoksi varovainen peli ei olisi yllätys, mutta toisaalta taas Tapparan on pakko pyrkiä ratkaisuihin heti ottelun alussa, mikä voi avatakin peliä ja reilusti.

Ottelun maalimäärää on siis hankala arvioida kaikilta osin. Avauserässä saatetaan vielä hakea asetelmia, mutta viimeistään toisessa erässä Tapparan on pakko pyrkiä maaleihin pienellä riskilläkin, mikä voi johtaa vielä varsin erikoiseen otteluun. Kaikki puolin lähtökohdat ovat siis mielenkiintoiset.

Tappara on kotikentällään selkeähkö suosikki ottelun voittajaksi, mutta JYP taas selkeä suosikki etenemään pudotuspeliparista jatkoon. Tapparan tulee siis voittaa vähintään kahdella maalilla, eikä tämäkään välttämättä riitä jatkopaikkaan.


Tappara-JYP Live Stream: Tiistaina 7.11.2017

Tappara kokoonpano


Tapparan osalta tilanne on eriskummallinen, sillä Jukka Peltola, Mikko Lehtonen ja Niko Mikkola valittiin maajoukkueen mukaan Karjala -turnaukseen.

Karjala -turnaus alkaa vasta torstaina, mutta todennäköisesti tämä kolmikko ei ole Tapparan kokoonpanossa tiistaina.
CHL stream Tappara: kokoonpanossa muutoksia


Lisäksi seura ilmoitti, että Jarno Kärki ei jatka joukkueessa jatkossa, vaan sopimus on purettu. Kirvesrinnoissa saatetaankin nähdä siis varsin erilainen kokoonpano tiistaina.

Alla Tapparan kokoonpano edellisessä ottelussa. Kokoonpano päivitetään iltapäivällä.

Maalivahti: Dominik Hrachovina
Varamaalivahti: Christian Heljanko

1. ketju

Ojamäki - Järvinen - Peltola

Lehtonen - Mikkola
2. ketju

Zaborsky - Jasu - Kuusela

Vittasmäki - Rantakari3. ketju

Luoto - Järvinen - Repo

Elorinne - Kemiläinen
4. ketju

Kärki - Rauhala - Karjalainen

SalonenJYP kokoonpano


On hyvin mahdollista, että JYP lähtee täsmälleen samalla kokoonpanolla otteluun, mitä viime tiistaina. Joukkueesta ei valittu pelaajia EHT-jäille, eikä tiedossa ole muutoinkaan sen kummempia loukkaantumisia.

Alla JYPin kokoonpano edellisessä ottelussa. Lopullinen kokoonpano päivitetään myöhemmin.
CHL JYP live streamMaalivahti: Eetu Laurikainen
Varamaalivahti: Juho Olkinuora

1. ketju

Tuppurainen - Immonen - Nättinen

Kalteva - Vainio
2. ketju

Miklik - Hytönen - Rooba

Kuukka - Mäenpää3. ketju

Turkulainen - Suomela - Puustinen

Ikonen - Jokinen
4. ketju

Kolehmainen - Kanninen - Sund

Saari - AllenNordicbet