Tappara voittoon Lukosta? Lunasta hurja 9,15 kerroin!

Julkaistu: 25.03.2019 07:00


Tappara voittoon Lukosta? Lunasta hurja 9,15 kerroin!
Tappara ja Lukko kohtaavat kolmannen kerran tämän kevään playoffeissa. Tappara on iso suosikki jälleen, mutta pystyt nostamaan Tapparan kertoimen jopa yli yhdeksään! Katso ohjeet alapuolelta.
Liigan pudotuspelit jatkuvat Tampereella, kun Lukko vierailee toisen kerran Hakametsässä tässä puolivälieräsarjassa. Tappara on vienyt kaksi ensimmäistä ottelua nimiinsä ja johtaa sarjaa 2-0.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet Tapparan kotikentällä jälleen isoksi suosikiksi ja kerroin on painunut jopa lähelle 1,8. Alta voit kuitenkin lukea tarjouksesta, millä nostat Tapparan kertoimen yli yhdeksään!

Erikoiskerroin Tapparan voitolle: 9,15


Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa Tapparan voitolle kertoimen 1,83. Saat kuitenkin päälle erikoistarjouksen, minkä avulla kertoimesi nousee yli yhdeksän.

Mikäli sinulla ei ole vielä Coolbetillä lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi viisinkertaiseksi. Coolbet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 400% tervetuliaisbonuksen, missä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Löydät Liigan pelikohteet Coolbetiltä valikosta Jääkiekko - Suomi - Liiga.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Coolbetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus koodilla 4XBONUS
 4. Saat heti 50€ pelirahaa
 5. Lyö 50€ Tapparan voitolle Lukosta (kerroin: 1,95)
 6. Voit voittaa alkuperäisellä 10€ talletuksella 91,50€ (kerroin: 9,15)
coolbet: siirry hyödyntämään Tapparan 9,15 kerroin >>

Tarjouksen voit lunastaa seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Verkkopankkitalletus (Euteller, Trustly), epro-siirto

Säännöt ja ehdot


Koska kyseessä on uuden pelaajan tarjous, liittyy siihen myös sääntöjä ja ehtoja. Muutenhan pelaajat tallettaisivat vain 10€ ja ottaisivat itselleen 50€ ja siirtäisivät itselleen takaisin: ilmainen 40€ pienessä hetkessä. Alta löydät Coolbetin tervetuliaistarjouksen säännöt. Mikäli et ole aiemmin tutustunut bonuksiin, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>

 • Tarjous vain uusille asiakkaille
 • 10€ talletus tulee tehdä bonuskoodilla 4XBONUS
 • Bonussumma tulee kierrättää 6x vedonlyönnissä ennen kotiutusta
 • Kierrätyksen minimikerroin 1,50
 • Aikaa kierrätykseen 30 vuorokautta

Voit lukea Coolbet bonusvaihtoehdoista ja ehdoista tarkemmin täältä >>