Katso Tappara - Wolfsburg ottelu suorana!

Julkaistu: 02.09.2017 23:03


Katso Tappara - Wolfsburg ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Tappara - Wolfsburg sunnuntaina 3.9. suorana live stream lähetyksenä klo 19:00 alkaen!

Tappara - Wolfsburg Live stream


Hallitseva Suomenmestari Tappara on aloittanut CHL-ottelunsa todella vakuuttavasti kolmella voitolla. Seuraavaksi joukkue kohtaa saksalaisen Wolfsburgin sunnuntaina 3.9. kello 19:00 alkaen. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Tapparan ja Wolfsburgin ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Tappara - Wolfsburg otteluennakko


Voit katsoa alta joukkueiden edelliskohtaamisen parhaat palat.Tappara ei ole arastellut ja jäykistellyt avausotteluissaan. Kaikki kolme CHL-ottelua ovat tuoneet voiton selvällä maalierolla. Toissapäivänä joukkue kaatoi Salzburgin kotonaan maalein 4-2 ja edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Grizzlys Wolfsburgin maalein 7-1, vieläpä vieraissa.

Ottelussa kannattaa Tapparasta seurata ainakin puolustaja Otso Rantakaria, kuka on latonut kolmeen otteluun jo mukavat tehot 1+4. Peräti kahdeksan pelaajaa Tapparasta on onnistunut iskemään vähintään kolme tehopistettä, eli pisteen per peli. Wolfsburgin paras pistemies tähän mennessä on ollut kanadalainen Kris Foucault kolmella syöttöpisteellään.

Edellisottelu oli todellista Tapparan dominointia, joten nyt Wolfsburg varmasti ryhdistäytyy omalta osaltaan. Muita joukkueita vastaan se onkin onnistunut hyvin ja pystynyt keräämään viisi pistettä, mitkä ovat viemässä sitä alkulohkosta jatkoon.

Saksalaisjoukkue on tällä kertaa vaarallisempi, mutta Tapparan koti- ja materiaalietu on niin kovaa luokkaa, ettei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä.Tappara todennäköinen kokoonpano


Alla Tapparan kokoonpano Salzburgia vastaan. Lopullinen kokoonpano selviää myöhemmin.

Maalivahti: Dominik Hrachovina
Varamaalivahti: Christian Heljanko

1. ketju

Kuusela - Kärki - Ojamäki

Lehtonen - Kemiläinen
2. ketju

Zaborsky - Järvinen - Peltola

Vittasmäki - Salonen3. ketju

Rauhala - Redenbach - Karjalainen

Mikkola - Rantakari
4. ketju

Luoto - Jasu - Nurmi

LevtchiNordicbet