Lunasta markkinoiden paras talletusbonus juuri nyt!

Julkaistu: 06.04.2018 09:44


Lunasta markkinoiden paras talletusbonus juuri nyt!
Monet vedonlyöntiyhtiöt ovat muokanneet kierrätysvaatimuksiaan rajumpaan suuntaan, mutta yksi yhtiö tekee täysin päinvastoin: Unibetin bonusta helpompaa kierrätysvaatimusta et löydä.
Unibet tarjoaa tällä hetkellä vedonlyöjille todella kiinnostavan palvelun. Uutena pelaajana saat ensiluokkaisen bonuksen, kertoimet sivustolla ovat markkinoiden parhaasta päästä, kohdevalikoima on valtava ja lisäksi voit vielä katsoa huippu-urheilua suorina lähetyksinä niin paljon kuin haluat.

Kevään kruununa Unibet-TV tarjoaa Snookerin MM-kisat suorina lähetyksinä. Näet snooker-kauden huipennuksen kaikki ottelut ilmaisina lähetyksinä Unibet-TV:n kautta. Mikä parasta, lähetykset toimivat sekä tietokoneella, puhelimella että tabletilla, joten voit katsoa otteluita missä vain liikutkin.

Unibetin 100€ bonus - näin lunastat bonuksen:


Unibet bonus on siis tällä hetkellä markkinoiden paras talletusbonus. Alla helpot ohjeet, miten lunastat bonuksen.

 1. Siirry tästä Unibetin sivustolle >>
 2. Rekisteröi itsellesi ilmainen pelitili
 3. Talleta 100€
 4. Saat heti 200€ pelirahaa
 5. Kierrätys vain x4!

Voit toki tallettaa myös vähemmän. Minimitalletus on 10€, millä saat 20€ pelirahaa. Vastaavasti, esimerkiksi 60€ talletuksella saat 120€ pelirahaa.

Miksi bonus kannattaa käyttää?


 • Suomen helpoin kierrätys
 • Ilmaiset urheilulähetykset kaupan päälle
 • Loistavat kertoimet
 • Laaja kohdevalikoima
 • Suomenkielinen sivusto & helpot talletustavat suomalaisille
 • Verovapaat voitot & nopeat kotiutukset pankkitilille
 • Saat 100€ bonuksen päälle myös ilmaisen 10€ mobiilivedon

Helppo kierrätys


Unibetin tervetuliaistarjouksessa on netin pienin bonuksen kierrätys. Bonus tulee kierrättää vain neljä kertaa minimikertoimella 1,40.

Tämä tarkoittaa, että kun talletat 100€, saat 200€ pelirahaa, josta 100€ on bonusrahaa ja 100€ sinun tallettamaa rahaa.

Sinun tulee vain bonusraha, eli 100 euroa. Kierrätysvaatimus on x4, eli sinun tulee pelata raha läpi neljä kertaa.

Kierrätät siis 4 x 100€, eli pelaat yhteensä 400 eurolla vetoja. Kun sinulla on pelirahaa 200€, tarkoittaa tämä sitä, että sinun on pelattava varasi vain kahteen kertaan ja saat jo tehdä kotiutuksen.

Unibetin bonuksella onkin äärimmäisen helppo jäädä voitolle. Varsinkin, jos pelaat suosikkipainotteisia kohteita ja vieläpä vain single-kohteita. Aika kierrätykseen sinulla on vieläpä 30 päivää, joten kiirettä kierrätyksellä ei ole.

Monilla sivustoilla on laadittu bonus-ehtoihin myös monia erikoissääntöjä, mitä viisaimmatkaan vedonlyöjät eivät aina ymmärrä. Unibetilla ei tällaista harrasteta, vaan bonus on oikeasti reilu pelaajille.

Unibet

Katso samalla hinnalla Snookerin MM-kisat & SHL:n pudotuspelit


Unibet-TV tarjoaa tukun huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Saat ottelut näkyviin, mikäli sinulla on rekisteröity pelitili ja vähintään 0,01€ pelitilillä rahaa.

Kevään huippulähetyksiin kuuluu muun muassa Snookerin MM-kisat, SHL:n pudotuspelit sekä paljon tennis-lähetyksiä.

Unibet ei näytä vain yhtä tai kahta ottelua, vaan kaikki Snookerin MM-kisojen (myös karsinnat) sekä SHL:n pudotuspelien ottelut. Kun käytät bonuksen, jätä yks sentti (0,01€) pelitilille rahaa ja voit katsoa kaikki urheilulähetykset ilman jatkuvia kuukausimaksuja, samaan hintaan.
Unibet: Lunasta Suomen helpoin 100€ bonus tästä >>