Uusi vedonlyöntisivusto avattu - testaa 100€ bonuksella!

Julkaistu: 23.03.2018 15:14


Uusi vedonlyöntisivusto avattu - testaa 100€ bonuksella!
NightRush on markkinoiden uusin vedonlyöntisivusto. Tutustu sivustoon ja lunasta uusi 100% arvoinen talletusbonus 100€ asti.
NigthRush avattiin aivan loppuvuodesta 2017, mutta vuonna 2018 se on tulossa tosissaan markkinoille. Yhtiö tarjoaa täysin suomenkielisen sivuston ja Maltan pelilisenssin myötä verovapaat voitot kaikille suomalaispelaajille.

NightRush - Täysin uusi vedonlyöntisivusto suomalaisille


Uusia vedonlyöntisivuja on ilmestynyt viime vuosina reilusti. Näistä uusin tulokas on NightRush.
NightRush


Minimitalletus bonukselle on 10 euroa ja kierrätysvaatimus 14xbonus, eli toisin sanoen 7x talletus ja bonus. Tarkemmat bonussäännöt on listattu myös alla.

Näin lunastat bonuksen:


  1. Siirry tästä NightRushin sivustolle >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Valitse vedonlyöntibonus
  4. Talleta 100€ ja saat 200€ pelirahaa

Voit toki tallettaa myös vähemmän. Esimerkiksi 50€ talletuksella saat 100€ pelirahaa.

Bonuksen kierrätysvaatimukset:


Kierrätysvaatimus bonuksella on melko normaalia tasoa, sillä sinun tulee kierrättää talletus ja bonus seitsemän kertaa (x7). Uusilla bookereilla usein bonus-ehdot ovat tiukemmat, kun taas vanhemmat ja pidempään toimineet vedonlyöntisivustot pystyvät tarjoamaan pelaajille edullisempia tarjouksia.

Minimitalletus bonukselle on 10€ ja minikerroin kierrätyksessä 2,00. Kierrätysaikaa bonuksella on 30 päivää. Erikoissäännöistä kannattaa huomioida, että bonusta ei voi lunastaa Skrill- tai Neteller-talletuksilla, etkä voi lyödä kuin yhden vedon per ottelu kierrätyksessä.

NightRush toimii Bethardin alustalla


Uusi vedonlyöntisivusto NightRush toimii Bethardin alustalla. Samasta alustasta ja käyttöjärjestelmästä ovat tulleet tunnetuksi uusimmista vedonlyöntisivustoista muun muassa äärimmäisen suosittu Scandibet, mitä ainakin me pidämme vuoden 2017 kuumimpana tulokkaana.

Bethardin alusta on osoittanut toimivuutensa, joten myös NightRushin palvelusta voi odottaa korkealaatuista. Ennen kaikkea kotiutukset ovat todella nopeita sivustolla ja kertoimet monissa lajeissa markkinoiden keskivertotason paremmalla puolella.

Alla on listattu muita sivustoja, mitkä toimivat samoilla toiminnallisuuksilla ja ovat Bethardin luoman alustan pohjalle tehtyjä.

Arvostelu

Bonus

Julkaistu

Kierrätys

Pelaa

1.Bethard - Lue arvosteluBethard50€ bonus2014Ei kierrätystäPelaa nyt
2.Toto2 - Lue arvosteluToto2100% bonus 50€ asti20177x bonusPelaa nyt
3.Betive - Lue arvosteluBetive100% bonus 50€ asti20167x (T+B)Pelaa nyt
4.SuomiVegas - Lue arvosteluSuomiVegas25% bonus 25€ asti20137x (T+B)Pelaa nyt