Jaossa Teemu Pukin Norwichin pelipaita nimikirjoituksella!

Julkaistu: 25.04.2019 09:00


Jaossa Teemu Pukin Norwichin pelipaita nimikirjoituksella!
Teemu Pukki ja Norwich voi lauantain ottelussa varmistaa nousun Valioliigaan. VB ja Norwichin pääsponsori LeoVegas haluaa jakaa Teemu Pukin pelipaidan nimikirjoituksella yhdelle onnekkaalle!
Teemu Pukki ja Norwich voi varmistaa nousunsa Valioliigaan saamalla vain yhden sarjapisteen lauantain ottelussa Blackburnia vastaan! VB ja LeoVegas arpoo Teemu Pukin pelipaidan yhdelle onnekkaalle lauantain ottelun jälkeen! Ottelu alkaa lauantaina 27.4 klo 21:30.

Voit osallistua pelipaidan arvontaan, jos sinulla on LeoVegasin pelitili luotuna veikkausbonukset.comin kautta ja olet lyönyt minkä tahansa vedon lauantain Norwich-Blackburn otteluun. Voit siis osallistua arvontaan, jos olet aiemmin luonut pelitilin VB:n kautta tai luoda uuden pelitilin nyt ja osallistua!
luo pelitili & osallistu pelipaidan arvontaan tästä >>

Osallistumisohjeet


 • Siirry LeoVegasin sivustolle tästä >>
 • Rekisteröi uusi pelitili
 • Lyö mikä tahansa veto Norwich - Blackburn otteluun lauantaina
 • Katso ottelu LeoVegasin live streamistä!
 • Pelipaita arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken

Tämän pelipaidan voit voittaa osallistumalla arvontaan!
Osallistu arvontaan ja voita Teemu Pukin pelipaita!

Hyödynnä samalla LeoVegasin uusi 100€ bonus!


Voit osallistua pelipaidan arvontaan myös lyömällä vedon bonusrahalla. Kaikki uudet pelaajat saavat LeoVegasin uudistetun tervetuliasbonuksen 100%/100€. Ensimmäinen talletus siis tuplataan aina 100€ saakka. Kierrätysehdot ovat LeoVegasin bonuksella yksi markkinoiden helpoimmat, vain 5x kertaa bonussumma. Voit lukea lisää LeoVegasin tervetuliaisbonuksesta arvostelustamme tai siirtyä LeoVegasille suoraan tästä.

Jaossa Teemu Pukin Norwichin pelipaita nimikirjoituksella!

Norwich - Blackburn ottelun kertoimia


Pelipaidan arvontaan voi siis osallistua, jos sinulla on VB:n kautta tehty pelitili ja lyöt minkä tahansa vedon otteluun. Minimipanosta tai minimikerrointa ei ole.

Norwich on ottelussa suuri suosikki ja syystäkin. Norwich on aivan viimeisillään varmistaa nousunsa Valioliigaan ja vastustaja Blackburn on vielä kaiken lisäksi keskikastin joukkue. Viimeisin kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Norwichin 0-1 vierasvoittoon joulukuun loppupuolella. Norwich on asetettu kotiottelussa hyvin suureksi suosikiksi ja saa voitolle kerrointa 1,38.

Ottelu näkyy myös suorana lähetyksenä LeoVegasin live streamistä, joka lähettää Championshipin parhaita otteluita jokaiselta kierrokselta! Ottelu alkaa lauantaina klo 21:30.Kampanjan säännöt ja ehdot


 1. Pelipaidan arvonta vain veikkausbonukset.comin kautta rekisteröityneille LeoVegasin pelaajille
 2. Kampanja on voimassa Norwich-Blackburn ottelun loppuun saakka
 3. Kampanjaan tarvittava veto voi olla mikä tahansa ennakko- tai liveveto Norwich-Blackburn otteluun
 4. Vedolla ei ole minimikerrointa tai minimipanosta
 5. Pelipaita arvotaan yhdelle voittajalle ottelun jälkeen
 6. Pelipaidan koon voi valita (L tai XL)
 7. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse arvonnan jälkeen