Katso Tennessee Titans - Buffalo Bills suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Tennessee Titans - Buffalo Bills suorana Bet365:n sivuilla!
Tennessee Titans - Buffalo Bills suorana Bet365:n sivuilla 19.10. kello 03:15!

Tennessee Titans - Buffalo Bills live stream 19.10.2021NFL:n alkukauden ehkäpä paras joukkue Buffalo Bills kohtaa vieraissa Tennessee Titansit. Viime kierroksella Buffalo voitti komeasti kauden alla suurimmaksi mestarisuosikiksi rankatun Kansas City Chiefsin, joten nyt voi olla hieman hankalampi ottelu. NFL:ssä usein käy niin, että kovan matsin jälkeen seuraa heikompi peli.

Bills on ollut niin hyvä, että nyt viimein voisi olla Buffalon vuosi. Buffalo ei ole koskaan voittanu Super Bowlia, mutta kaikki NFL-liigaa 90-luvulla seuranneet muistavat varmasti miten Buffalo Bills ja QB Jim Kelly hävisivät Super Bowlin neljänä vuonna peräkkäin. Surullisin tappio oli ensimmäinen vuonna 1990, kun Buffalon potkaisija Scott Norwood missasi potkumaalin viime sekunnilla ja Buffalo hävisi New York Giantsille yhdellä pisteellä.

Jos yöllä ei nukuta, niin Tennessee Titans vastaan Buffalo Bills Bet365:n live streamina tiistaina kello 03:15!

Näin katsot Tennessee Titans - Buffalo Bills -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››