Testaa uusi bonus - Jääkiekon MM-vedot sisään 100€ ensitalletusbonarilla!

Julkaistu: 17.02.2018 15:49


Testaa uusi bonus - Jääkiekon MM-vedot sisään 100€ ensitalletusbonarilla!
Veikkausbonukset.comin lukijoille on nyt tarjolla uusi 100€ arvoinen bonus. Vedonlyöntisivusto B-Bets on uusin tulokas Veikkausbonukset.comin listoilla.
Voit lunastaa 100€ bonuksen ja käyttää vedot vaikka käynnissä oleviin Jääkiekon MM-kisoihin. Tarjoamme sivustollamme aina uusimmat vedonlyöntibonukset ja uudet vedonlyöntisivut 2018. Listoja päivitetään jatkuvasti, jotta vedonlyönnin ystävät löytäisivät helposti samasta paikasta aina uusimmat tarjoukset sekä ensitallettajien bonukset.

B-Bets bonus - Näin lunastat tarjouksen:


Yksi uusimmista tulokkaista, B-Bets bonus on siis yhteensä 100% aina 100€ asti, eli kun talletat 100€ edestä, saat yhteensä 200€ pelirahaa vedonlyöntiin. Minimitalletus tarjoukseen on 20€. Kierrätysvaatimus (bonus + talletus) on yhteensä 8-kertainen ja bonus tulee kierrättää minimikertoimella 1,80.

  1. Siirry tästä B-Betsin sivustolle >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi vedonlyönnin puolella
  4. Bonus lisätään tilillesi välittömästi

Bonuksen kierrätysehdot ja säännöt:


  • Kierrätysvaatimus: 8x bonus ja talletus
  • Minimitalletus: 20€
  • Minimikerroin: 1,80
  • Aikaa kierrättää: 30 vuorokautta
  • Erikoissääntö: Vain 1x2 kohteet kelpaavat kierrätykseen

Bonuksen ulososto - mielenkiintoinen uudistus!


B-Bets on luonut vedonlyöjille ja ennen kaikkea paljon bonusrahalla pelaaville asiakkaille hyvin mielenkiintoisen uudistuksen.
B-Bets


Sivusto tarjoaa bonuksen ulosostoon mahdollisuuden, eli voit tarjota bonuksen kierrätysvaatimusten poistoa missä vaiheessa kierrätystä tahansa.

Yksinkertainen esimerkki bonuksen ulosostosta: olet tallettanut 100€ ja saanut 200€ bonuksen. Olet selkeästi voitolla peleissäsi, tililläsi on 1000 euroa pelirahaa, mutta kierrätysvaatimusten johdosta et voi kotiuttaa rahojasi.

Haluaisit kuitenkin nostaa voittosi heti. Voit tarjota bonuksen ulosostoa. Jos kierrätysvaatimustasi on jäljellä vaikka 20%, eli olet kierrättänyt 80% voitoistasi, voit ostaa bonuksesi ulos 80% hintaan.

Tällöin bonuksesi kierrätysvaatimus poistetaan ja saat tilillesi 80% rahoistasi, eli tässä esimerkissä summa olisi 800 euroa. Menetät 200€, mutta saat 800€ kotiutettua heti pankkitilillesi. Monessa tapauksessa tämänkaltainen ulososto voikin olla hyvin positiivinen vaihtoehto pelaajille.

Toki mikäli pelaat muutenkin paljon, ja vielä voitollisesti, ei kierrätysehtoa kannata tietenkään ostaa ulos.
B-Bets: Siirry sivustolle tästä & lunasta 100€ bonus >>