Lunasta korotettu kerroin otteluun Tottenham - Man Utd!

Lunasta korotettu kerroin otteluun Tottenham - Man Utd!
Tottenham ja Manchester United kohtaavat lauantain päätteeksi Valioliigassa. 888sport tarjoaa huippumatsiin korotettua kerrointa kumman tahansa joukkueen voitosta.
Englannin Valioliiga huipentuu lauantaina kahden kauden alisuorittajan otteluun. Tottenhamin ja Man Unitedin viime ajat eivät ole olleet ruusuisia, mutta tämä matsi tarjoaa molemmille oivan sauman oikaista kurssiaan.

Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa jälleen huippumatsiin todella kovia kertoimia. Kaikki uudet asiakkaat saavat 888sportilta huippukertoimen kumman tahansa joukkueen voitosta! Tottenhamin puolesta voit lyödä vetoa kertoimella 17,00, Man Utd puolestaan saa kertoimen 12,00!

Tarjouksen saat hyödynnettyä helposti avaamalla uuden pelitilin 888Sportille, tallettamalla vähintään 10€ kampanjakoodilla 888ODDS ja lyömällä 5€ panoksen kumman tahansa joukkueen puolesta. Normaalin kertoimen mukainen voitto maksetaan käteisenä ja ylimääräinen osuus hyvitetään ilmaisvetona.

Erikoistarjous otteluun Tottenham - Man UtdTottenham

3,00 -> 17,00
Veikkaa Spursia

Man Utd

2,30 ->12,00
Veikkaa Man UnitediaOhjeet tarjouksen hyödyntämiseen


Kampanja on auki kaikille 888sportin uusille asiakkaille. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä ole, voit hyödyntää huippukertoimet nyt avaamalla ilmaisen pelitilin. Kampanjassa tulee myös tehdä ensimmäinen talletus (min 10€) koodilla 888ODDS. Maksimipanos vedossa on 5€ ja kampanjakoodin vaatima minimitalletus on 10€. Saat normaalin kertoimen mukaisen voiton rahana ja ylimääräisen osuuden ilmaisvetona.

 • Siirry 888Sport tarjoukseen tästä >>
 • Rekisteröi ilmainen pelitili (Paina kampanjasivun painiketta "Lyö vetoa nyt")
 • Tee ensimmäinen talletus (koodi: 888ODDS)
 • Pelaa singleveto panoksella 5€
 • Valitse haluamasi korotettu kerroin

+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja voimassa 30.10.2021 klo 19:30 saakka
 2. Kampanja vain 888Sport uusille asiakkaille
 3. Kampanja saatavilla yksinoikeudella Veikkausbonukset.comista
 4. Kampanjassa tulee tehdä talletus koodilla 888ODDS
 5. Maksimipanos 5€, minimitalletus 10€
 6. Ilmaisvedon voitoista maksetaan nettovoitot