Katso TPS - SC Bern ottelu suorana!

Julkaistu: 31.08.2017 07:28


Katso TPS - SC Bern ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu TPS - SC Bern suorana live stream lähetyksenä torstaina 31.8. klo 19:00 alkaen!

TPS - SC Bern Live Stream


TPS:n kauden avaus ei ollut kummoinen, kun tshekkiläinen Mountfield pöllytti sitä peräti lukemin 5-1. Turkulaiset jatkoivat tästä Sveitsiin, missä kyyti oli myös kylmää: sveitsiläinen SC Bern voitti TPS:n lukemin 4-0.

Nyt Palloseura palaa vihdoin kotiin ja hakee ensimmäistä voittoaan ottelussa SC Bernia vastaan! Ottelu alkaa torstaina 31.8 klo 19:00 alkaen. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Katso alta edellisen TPS:n ja SC Bernin ottelun parhaat palat.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi TPS - Bern -live streamin sinun ei tarvitse lyödä vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä samalla jonkun vedon otteluun sisään, kannattaa se tehdä tämän mukavan bonuksen avulla!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

TPS - SC Bern otteluennakko


Kuten sanottu, Palloseura avasi kauden 5-1 tappiolla Tsekissä Mountfieldin vieraana. Toisessa ottelussa Bern pöllytti Palloseuraa 4-0, joten kahdesta ottelusta tuloksena on nolla pistettä ja tyly maalierosaldo: -8.

TPS:n peli oli pahasti sekaisin kaikilla osa-alueilla ja ennen kaikkea fyysisyyttä tarvitaan roimasti lisää. Puolustuspäässä joukkue oli niin pehmeä, että taitavat Mountfield ja Bern pääsivät suorastaan nautiskelemaan TPS:n päädyssä.

TPS:n vastus tulee olemaan kivenkova. Kari Jalosen valmentama SC Bern kuuluu eittämättä Euroopan parhaisiin seurajoukkueisiin ja viime vuonna Bern juhlikin Sveitsin mestaruutta.

Bernin pelaajistosta löytyy myös suomalaisille varsin tuttu Mika Pyörälä, kuka on saanut myös Sveitsissä vastuuta ja viilettää ykköskentän laidassa.

Edellisottelussa Bern murjoi TPS:n lukemin 4-0. Nyt, kun TPS pelaa kotona, voinee siltä odottaa paljon kovempaa tuloa kaukaloon. Kotiyleisön edessä joukkue tuskin antautuu yhtä herkästi ja odotettavissa onkin äärimmäisen tasainen kamppailu.TPS:n todennäköinen kokoonpano


Edellisottelussa SC Bernia vastaan TPS pelasi kyseisellä kokoonpanoll. Päivitämme varmistetun kokoonpanon lähempänä illan ottelua.

Maalivahti: Oskari Setänen
Varamaalivahti: Rasmus Tirronen

1. ketju

Lindsten - Filppula - Kallio

Tallinder - Ekeståhl
2. ketju

Nyström - Virta - Perrin

Reunanen - Eronen3. ketju

Taavitsainen - Karvonen - Pajuniemi

Forsström - Heikkinen
4. ketju

Nieminen - Virtanen - Nurmi

+ Väyrynen/KeskitaloNordicbet tarjoaa CHL:ään myös 10€ ilmaisvedon!
live streamin lisäksi tarjolla myös ilmaisvetoja