Katso TPS - Nottingham suorana!

Julkaistu: 06.10.2017 10:40


Katso TPS - Nottingham suorana!
Katso CHL-ottelu TPS - Nottingham suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

TPS - Nottingham Live Stream


TPS pelaa viimeisen CHL-ottelunsa brittiläistä Nottinghamia vastaan Turussa. Ottelu alkaa tiistaina 10.10. klo 19:00 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Edellisottelun parhaat palat:


Alta voit katsoa joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat.TPS - Nottingham otteluennakko


TPS koki nolon tappion Englannissa vieraskaukalossa Nottinghamille viimeksi luvuin 2-0. Nottingham on yllättänyt lähes kaikki CHL:n seuraajat ja pelasi itsensä jatkoon tuon voiton myötä. Joukkue on päässyt hurmostilaan ja yllättänyt oman tasonsa, kun taas turkulaiset ovat pelanneet CHL:ssä hyvinkin tasonsa alle. Liigassa TPS on esiintynyt edukseen ja on tällä hetkellä aivan kärkipäässä sarjataulukossa.

Nottingham vierailee nyt Turussa ja Tepsillä on revanssin paikka. Uskomme, että TPS:llä riittää motivaatiota viime esityksen jälkeen. Jokainen tietää, että englantilainen jääkiekkojoukkue ei voi olla tasoltaan parempi kuin yksi Suomen parhaista. TPS haluaakin varmasti todistaa kannattajileen, että viime ottelu oli pelkkä lipsahdus ja huonon päivän tulos.

Brittiläiset juhlivat kovasti jatkopaikkaansa, sillä se on brittiläisen jääkiekkojoukkueen ensimmäinen CHL:ssä. Jatkopaikka on historiallinen ja motivaatio sitä myöden jokaisessa CHL-ottelussa on heillä kova. Vaikka he varmistivat jo jatkopaikan, tulevat he pelaamaan täysillä myös tässä ottelussa.TPS:n kokoonpano


Alla TPS:n kokoonpano otteluun.

Maalivahti: Rasmus Tirronen
Varamaalivahti: Oskari Setänen

1. ketju

Lindsten - Virta - Kallio

Tallinder - Berger
2. ketju

Nyström - Karvonen - Palmu

Reunanen - Eronen3. ketju

Pajuniemi - Väyrynen - Nieminen

Forsström - Ekeståhl-Jonsson
4. ketju

Taavitsainen - Virtanen - Nurmi

+ KaskinenNordicbet