Trinec - JYP live stream - Katso CHL-ottelu suorana!

Julkaistu: 11.01.2018 10:30


Trinec - JYP live stream - Katso CHL-ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Trinec - JYP suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

Trinec - JYP Live stream


JYP otti voiton ensimmäisessä osaottelussa ja matkaa toiseen otteluun Tsekkiin Trinecin vieraaksi. JYP on hyvissä asemissa saavuttaa CHL-finaalipaikan. Toinen välieräottelu alkaa tiistaina 16.01 klo 18:00. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi JYPin ja Trinecin ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

JYP - Trinec parhaat palat


Voit katsoa edellisen JYP-Trinec kohtaamisen huippuhetket tästä:Trinec - JYP otteluennakko


JYP otti ensimmäisen kiinnityksen CHL:n finaalipaikkaan voittamalla ensimmäisen osaottelun luvuin 4-2. Tämä oli hyvä osoitus jyväskyläläisten kyvykkyydestä ja tämänhetkisestä viretilasta. JYP kohtaa ison haasteen seuraavassa ottelussa, kun siirrytään keski-eurooppaan Trinecin kotikentälle, jossa kotietu on todellinen isäntäjoukkueelle.
Trinec - JYP live stream: Katso ottelu suorana!


Isäntien sankarina ensimmäisessä ottelussa oli puolustaja Mikko Mäenpää. Puolustaja viimeisteli ylivoimalla kaksi komeaa osumaa, toisen lämärillä ja toisen tarkalla rannelaukauksella. JYP käytti erikoistilanteensa hyvin hyödyksi ja samaa tehokkuutta tarvitaan, jottai finaalipaikka irtoaa tsekeissä. JYP oli tilastollisesti jopa alakynnessä kuitenkin tässä ottelussa. Tämä ei tietenkään kerro totuutta, mutta Trinec pääsi laukomaan jopa 53 laukausta ottelussa, kun JYP laukoi 41 kertaa.

Trinecin kotikentällä momentum on varmasti isännillä. JYPillä onneksi on turvamarginaalia kahden maalin verran kotivoittonsa ansiosta. Joukkue varmasti lähtee otteluun voitto mielessä ja kuin mihin tahansa muuhunkin otteluun, sillä ensimmäisen ottelun tulokseen ei voi tuudittautua ja olettaa sen riittävän jatkopaikkaan.

Laukausten ohella maalivahtipeli nousee todella isoon rooliin. Olkinuora oli ensimmäisessä ottelussa hyvä ja torjui 36 kertaa päästäen kaksi maalia, torjuntaprosentin ollen 95%. Trinec ei varmasti ollut tyytyväinen omaan kurittomuuteen ja puolustuspeliinsä, joten näillä saroilla on odotettavissa parannusta seuraavassa ottelussa.

JYP on lähtemässä otteluun innoissaan ja odottaa koitosta hyvillä mielin. JYPin nettisivuilla Robert Rooba kommentoi tulevaa ottelua:

"Tähän mennessä kauden tärkein peli edessä. Varmasti siellä tulee olemaan hieno tunnelma. Siellä on kuulemma kova kannustus hallissa ja meidänkin on kiva siellä pelata. Ainakin on panosta ottelussa. Varmasti molemmat joukkueet antavat itsestään yli 100 prosenttia peliin. Kiihkeä taistelu siis on luvassa." kommentoi Rooba jypliiga.fi sivustolla.

JYP kokoonpano


Päivitämme varmistetut kokoonpanot lähempänä ottelun alkua. Alla JYPin kokoonpano viime CHL-ottelussa Trineciä vastaan.
Trinec - JYP live alkaa klo 18:00Maalivahti: J. Olkinuora
Varamaalivahti: E. Laurikainen

1. ketju

Tuppurainen - Immonen - Nättinen

Kalteva - Vainio
2. ketju

Louhivaara - Kanninen - Rooba

Kuukka - Mäenpää3. ketju

Turkulainen - Suomela - Puustinen

Ikonen - Jokinen
4. ketju

Kolehmainen - Stråka - Saari

YonkmanTrinec kokoonpano


Maalivahti: P. Hamerlik
Varamaalivahti: S. Hrubec

1. ketju

Svacina - Marcinko - Ruzicka

Krajicek - Adamek
2. ketju

Dravecky - Cienciala - Vlach

Linhart - Roth3. ketju

Adamsky - Polansky - Martynek

Jank - Musil
4. ketju

Kovarcik - Kovarcik - Chmielewski

Kovar