CHL: Katso Trinec - Pelicans suorana netissä!

Julkaistu: 04.09.2019 20:16


CHL: Katso Trinec - Pelicans suorana netissä!
Katso CHL-ottelu Trinec - Pelicans suorana lähetyksenä Unibet TV:stä perjantaina 6. syyskuuta!

Trinec - Pelicans live stream 6.9.2019


Pelicans matkustaa seuraavaksi Trinecin vieraaksi. Tähän mennessä lahtelaiset ovat pelanneet kaksi CHL-ottelua, joista ensimmäisessä se kaatoi Trinecin kotikaukalossa 1-0 ja toisessa hävisi Lausannelle voittolaukauksilla 5-4.

Trinec - Pelicans ottelun näet suorana lähetyksenä Unibet TV:stä perjantaina 6.9. klo 19:00 alkaen!

Unibet TV: Katso Trinec - Pelicans täältä >>Näin katsot Trinec - Pelicans ottelun:


Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01€ eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen, mutta ei rahapelaamista.

Toimi näin:


*Talletukset Unibetille pystyt tekemään seuraavilla tavoilla: Verkkopankkitalletus, Luottokortti (Visa/Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard.

Katso myös Unibetin paranneltu bonus: 200% / 200€ asti


CHL:n alkamisen kunniaksi Unibet tarjoaa kaikille uusille pelaajille koko maailman parhaan vedonlyöntibonuksen. Saat lisärahaa peräti 200% aina 200€ asti. Mikäli siis luot uuden pelitilin ja haluat lyödä vetoa, voit tallettaa 100€ ja saat peräti 300€ pelirahaa.

Minimitalletus on 10€, millä saat yhteensä 30€ pelirahaa. Näet Unibetin sivustolta kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä, eli voit samassa paikassa lyödä vetosi sisään mukavalla bonusrahalla ja katsoa ottelut live-lähetyksinä.

Kierrätysvaatimus bonuksella on 4-kertainen ja se tulee täyttää vedoilla, missä on vähintään kerroin 1,40. Kierrätysvaatimukset ovat ylivoimaisesti markkinoiden pienimmät ja bonus onkin helppo kierrättää.
Unibet: Lunasta 200% bonus 200€ asti tästä >>

Trinec - Pelicans kokoonpanot


Pelicans lähtee seuraavalla kokoonpanolla kohtaamaan Trinecin vierasottelussa.