Katso TsSKA Moskova - SKA Pietari suorana netissä!

Julkaistu: 22.03.2019 09:00


Katso TsSKA Moskova - SKA Pietari suorana netissä!
KHL:n konferenssifinaalit alkavat! Läntisessä konferenssissa nähdään tuttu ottelupari TsSKA Moskova vs Pietarin SKA. Voit katsoa ensimmäisen konferenssifinaalin suorana NordicBetillä!

TsSKA Moskova - Pietari SKA live stream 28.3.2019


KHL playoffs 2018-19 on edennyt jo konferenssifinaaleihin saakka. Läntisessä konferenssissa kohtaavat jälleen kerran tutut joukkueet TsSKA Moskova sekä Pietarin SKA. Yksi suomalainen on myös mukana, kun Jarno Koskiranta pyrkii SKA:n paidassa kaatamaan TsSKA:n.

Ensimmäinen konferenssi finaali pelataan torstaina 28. maaliskuuta klo 18:30 alkaen. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä NordicBetin KHL live streamistä. Ottelun katsominen on helppoa, sillä tarvitset vain NordicBetin pelitilin ja 1€ varoja pelitililläsi. Tällöin näet kaikki jäljellä olevat kauden KHL playoffs ottelut.
nordicbet: siirry katsomaan ottelua suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus NordicBetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.


Hyödynnä myös NordicBetin tervetuliaisbonus


Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBetiltä 100%/100€ talletusbonuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ saakka. Halutessasi voit siis tehdä talletuksen pelitilillesi katsoaksesi csska moskova - ska pietari ottelun, sekä veikata pelin vedonlyöntikohteita esimerkiksi livessä samalla kun katsot ottelua. Talletusbonuksella saat ylimääräistä pelirahaa itsellesi. Huom! Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista, mutta vaatii, että pelitililläsi on vähintään 1€ varoja.


Katso TsSKA Moskova - SKA Pietari suorana netissä!