Katso TsSKA Moskova - SKA Pietari suorana lähetyksenä!

Julkaistu: 09.04.2019 10:32


Katso TsSKA Moskova - SKA Pietari suorana lähetyksenä!
KHL:n läntisen konferenssin finaaleissa on vuorossa huikea Game 7! Näet ratkaisevan ottelun suorana lähetyksenä NordicBetin live streamista tiistaina klo 19:30.

Moskovan TsSKA - Pietarin SKA live stream 9.4.2019


Lännen konferenssifinaalit tarjoavat kiekkoherkkua koko rahalla KHL:n pudotuspeleissä. SKA tasoitti otteluvoitot kotonaan sunnuntaina, mikä tiesi huiman sarjan venymistä aina seitsemänteen otteluun asti. Ratkaiseva matsi on vuorossa tänään Moskovassa. Kotikaukalo on ollut sarjassa valttia, sillä kaikki aiemmat kuusi ottelua ovat päättyneet kotivoittoihin.

Kotietu tekee TsSKA:sta suosikin ratkaisupeliin. Varmaa on kuitenkin, ettei Pietarin tähtitehdas SKA helpolla maataan myy. Huikean seitsemännen konferenssifinaalin voit katsoa suorana ja ilmaiseksi NordicBetin KHL live streamin avulla. Tarvitset ainoastaan NordicBetin pelitilin sekä 1€ saldon.
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

NordicBetille tallettaminen


Talletukset NordicBetille käytössäsi onnistuvat kaikilla tutuilla maksutavoilla. Suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä nettilompakot tekevät tallettamisesta helppoa, turvallista ja nopeaa. Voitot kotiutuvat niin ikään vauhdikkaasti samalla maksutavalla takaisinpäin.

Varsinaista rahapelaamista tämän ottelun tai muidenkaan live streamien katsominen ei vaadi, joten huippu-urheilun maailmaan pääset käsiksi käytännössä ilmaiseksi. Minimitalletus NordicBetille on aina 10€. Löydät sivustolta kertoimet myös tähän matsiin.


Ota talteen myös NordicBetin tervetuliaistarjous


NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen myös hienon tervetuliaisbonuksen. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, NordicBet tuplaa sen välittömästi aina 100€ asti! Tarjolla on myös muita uuden pelaajan etuja, joista voit lukea lisää arvostelustamme. Sivustolta löydät myös kattavan valikoiman eri pelikohteita sekä markkinoiden kärkipään kertoimet.

Lue lisää NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Katso TsSKA Moskova - SKA Pietari suorana lähetyksenä!