Tuplaa talletuksesi ja nappaa ilmaisveto futiskaudelle 2021-22!

Tuplaa talletuksesi ja nappaa ilmaisveto futiskaudelle 2021-22!
Avaa futiskausi 2021-22 vedonlyöntisivusto Betssonilla! Suosikkisivusto tarjoaa nyt 100% talletusbonuksen sekä 5€ arvoisen ilmaisvedon vedonlyöntiin
Jalkapallokausi 2021-22 on hyvässä vauhdissa, kun kaikki eurooppalaiset jalkapallon suursarjat ovat startanneet! Olet sitten Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliiga tai Ligue 1 fani niin futiskauden betsit kannattaa iskeä kiinni vedonlyöntisivusto Betssonilla! Saat Betssonilta nyt uutena asiakkaana 100% talletusbonuksen aina 100€ asti sekä 5€ arvoisen ilmaisvedon

Tarjous pähkinänkuoressa - näin lunastat bonuksen sekä ilmaisvedon:


 1. Siirry Betssonille sivustolle tästä >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Saat 5€ arvoisen ilmaisvedon
 4. Tee 10€ - 100€ suuruinen talletus
 5. Betsson tuplaa ensitalletuksesi!
 6. Muista myös sivuston loistavat live stream lähetykset+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja on voimassa 11.8.2021 9.00 CEST - 30.9.2021 klo 23.59 CEST välisenä aikana.
 2. Tämä tarjous koskee vain Suomessa asuvia asiakkaita, jotka avaavat uuden pelitilin valittujen kolmansien osapuolien sivujen kautta.
 3. Tarjouksen voi käyttää vain kerran asiakasta, IP-osoitetta tai kotitaloutta kohden.
 4. aat 5 euron ilmaisvedon luotuasi pelitilin Betssonilla kampanja-aikana.
 5. Voit lunastaa vain yhden 5 euron ilmaisvedon kampanja-aikana.
 6. Voit käyttää ilmaisvedon mihin tahansa urheiluvedonlyönnin kohteeseen 11.8.-30.9.2021 välisenä aikana. Voit käyttää vedon joko pre-match tai livevedonlyönnin kohteisiin. Aktivoi ilmaisveto rastittamalla vetokupongilla näkyvä "Ilmaisveto"-ruutu.
 7. Ilmaisveto on käytettävä ennen 30.9.2021 klo 23.59 CET. Mikäli vetoa ei käytetä ennen syyskuun loppua, saatavilla oleva ilmaisveto mitätöityy.
 8. Pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €.
 9. Bonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki.
 10. Jos bonuksen kierrätysehtoja ei ole täytetty ja bonusta muutettu oikeaksi rahaksi 30 päivän kuluessa, sekä bonus että sillä saadut voitot mitätöidään. - Jos peruutat saamasi bonuksen, menetät bonuksen ja sen mahdollisesti kerryttämät voitot.
 11. Bonussumma (korkeintaan 100 €) ja bonuksen hankkimiseen käytetty talletussumma (korkeintaan 100 €) ovat lukittuna kunnes kierrätysehto on täyttynyt. Jos tallettamasi summa on suurempi kuin bonukseen vaadittu summa, yli menevä osa on vapaasti kotiutettavissa.
 12. Käyttöjärjestys: kotiutettavissa olevat varat, lukitut varat, bonusvarat. Kaikki varasi otetaan huomioon kierrätysehdon täyttymisessä.
 13. Bonusrahat täytyy kierrättää Vedonlyönnissä. Vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysehdon täyttymistä. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa.
 14. Bonus mitätöidään, jos kierrätysehtoja yritetään täyttää panostamalla saman pelitapahtuman kaikille lopputuloksille millä tahansa Betsson Groupin hallinnoimilla sivustoilla (lisätietoja asiakastuesta).
 15. Tervetulotarjous ei koske pelaajia, jotka käyttävät Paysafecardia, Skrilliä (Moneybookers) tai Netelleriä talletusten tekemiseen.


Tsekkaa myös Betsson viikonlopun ilmaisvetokampanja!


Viikonlopun ilmaisveto Betssonilla takaa lisäjännitystä jokaiselle viikonlopulle! Lue lisää tarjouksesta täältä tai nappaa alla olevilla ohjeilla oma ilmaisvetosi.

Näin lunastat viikonlopun ilmaisvetosi:


 • Siirry Betssonille tästä ja paina "osallistu" painiketta
 • Lyö 15€ arvoinen veto jossa on vähintään yksi kohde 1.50 minimikertoimella
 • Saat heti 5€ ilmaisvedon pelitilillesi!
 • Lunasta uusi ilmaisveto jälleen ensi viikonloppuna!+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanjaan voivat osallistua vain Betssonin Suomessa asuvat asiakkaat.
 2. Kampanja-aika: Jokainen perjantai (00:00 CEST) – sunnuntai (23:59 CEST) alkaen 13.8.2021 ja päättyen 22.5.2022
 3. Voit lunastaa enintään yhden ilmaisvedon yhtenä viikonloppuna
 4. Ilmaisvetoon oikeuttava veto tulee tehdä yhtenä 15 € vetokuponkina. Esimerkiksi viisi 3 € vetokuponkia eivät oikeuta ilmaisvetoon.
 5. Ilmaisvetoon oikeuttava vetokuponki tulee lyödä oikealla rahalla (bonusrahalla tai ilmaisvedoilla lyötyjä vetoja ei lasketa) ja sillä pitää olla vähintään yksi kohde jonka kerroin on 1.50 tai enemmän.
 6. Ilmaisveto tulee käyttää 3 päivän sisällä sen maksamisesta.
 7. Ilmaisvedon nettovoitot (panos – voitto) tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä vähintään 1.50 kertoimilla 30 päivän sisällä.
 8. Jos kierrätysehtoa ei ole täytetty 30 päivän kuluessa, kaikki ilmaisvedolla saadut voitot mitätöidään.
 9. Betssonilla on oikeus muuttaa, keskeyttää tai lopettaa kampanja ilman erillistä ilmoitusta. Betssonin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.