Uudelle eSports-sivustolle 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta!

Julkaistu: 04.03.2019 16:00


Uudelle eSports-sivustolle 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta!
Uusi suomenkielinen eSportsbetting.com tarjoaa runsaasti pelikohteita esportsiin ja muuhun urheiluun! Kaikille pelaajille tarjolla 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella!
Täysin uusi suomenkielinen esportsbetting.com on avannut ovensa! eSports on yksi nopeimmin kasvavia pelaamisen ja vedonlyönnin saroja tällä hetkellä ja tämä sivusto tarjoaa ennen kaikkea elektronisen urheilun ystäville valtavasti pelikohteita.

Sivusto tarjoaa hyvin runsaasti kohteita suosituimpiin eSports-peleihin, kuten CS:GO, Dota 2, League of Legends ja monet muut. Kohteita löytyy kuitenkin myös perinteiseen urheiluun, kuten jääkiekkoon ja jalkapalloon. Kyseinen sivusto on vielä yksi harvoja, joka jakaa ilmaista pelirahaa ilman talletusta. Saat liittyessäsi 5€ ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin pelkästään rekisteröitymällä. Saat ilmaisen 5€, kun tilin avaamisen jälkeen aktivoit omasta profiilistasi 5€ bonuksen.
esportsbetting: Siirry heti lunastamaan ilmainen 5€ pelirahasi >>

eSportsbetting vedonlyöntibonus


Ilmaisen pelirahan lisäksi esportsbetting tarjoaa 100% bonuksen 30€ saakka. Esportsbetting bonus on tarjolla kaikille uusille pelaajille, jonka kierrätysehdot ovat tämän hetken markkinoilla yksi helpoimmasta päästä. 30€ bonus tulee kierrättää 7x kertaa vedonlyönnissä minimikertoimella 1,80.

Näin lunastat bonuksen


  1. Siirry tästä esportsbetting sivustolle >>
  2. Hyödynnä ensin 5€ ilmaisrahasi (aktivoi profiilistasi)
  3. Tee ensimmäinen talletus (Min. 10€)
  4. Saat 100% bonusta 30€ saakka
  5. Bonus saatavilla myös Skrill- ja Neteller talletuksille!

Lue bonuksen ja ilmaisrahan ehdot kokonaisuudessaan arvostelusta: Esportsbetting bonus >>

Uudelle eSports-sivustolle 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta!