Uusi 200€ bonus tarjolla - helppo kierrätys!

Julkaistu: 29.10.2017 11:17


Uusi 200€ bonus tarjolla - helppo kierrätys!
Tarjolla nyt uusi bonus vedonlyöntiin suomalaispelaajille! Lunasta 100% bonus aina 200€ asti helpolla 6-kertaisella kierrätyksellä.
Virolaisyritys Olybet avasi jokunen aika sitten sivustonsa myös suomenkielellä. Sivusto tulee muutenkin kovaa vauhtia Suomen markkinoille, mistä kertoo myös suomalaisten oma vedonlyöntibonus. Kaikki uudet suomalaisasiakkaat saavat 100% bonuksen aina 200€ asti.

Olybetilta uusi 200€ bonus suomalaisille


Olybet bonus on siis 100% aina 200€ asti. Toisin sanoen, kun talletat 200 euroa, saat 400 euroa pelirahaa. Toki voit tehdä myös pienemmän talletuksen: minimitalletus on 10€, millä saa siis 20€ pelirahaa. Kierrätysvaatimus bonuksella on varsin helppo: 6-kertainen kierrätys minimikertoimella 1,60. Bonusta on aikaa kierrättää 30 päivää.

Näin lunastat bonuksen:


  1. Siirry Olybetin sivustolle tästä >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi
  4. Syötä pelaajatunnuksesi lomakkeeseen *
  5. Bonus lisätään tilillesi

* Bonuksen valitakseen tulee lähettää bonuksesta "pyyntö" Olybetille. Täytä pelaajatunnuksesi sivustolta löytyvään lomakkeeseen. Olybetin sivuilla on helppo ohje tähän vaiheeseen.

Olybet tarjoaa nyt bonusta myös suomalaisille

Virolaissivusto tulossa vahvasti myös Suomeen


Olybet on virolaisen Olympic Casino Eesti Ltd:n omistuksessa. Yhtiö perustettiin jo vuonna 1993, minkä jälkeen se avasi myös online-vedonlyönnin (Olybet.eu) vuonna 2010. Sivusto on toiminut pääosin Baltian maissa tähän saakka, mutta nyt yhtiö tulee siis rajusti myös Suomeen.

Yksi syy tähän on Viron pelilisenssi. Uusi EU-lisenssi takaa kaikille suomalaispelaajille turvallisen peliympäristön, mitä valvotaan Viron pelinviranomaisten toimesta. Samalla tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki suomalaispelaajat saavat täysin verovapaat voitot, eli Olybetin voitoista ei tarvitse ilmoittaa verottajalle.

Tämä helpottaa huomattavasti Olybetin mahdollisuuksia menestyä Suomessa, kun perusasiat ovat kunnossa: suomenkielinen sivusto, helpot talletus- ja kotiutustavat, verovapaat voitot sekä todella hyvä suomalaisille suunnattu vedonlyöntibonus.

Jos haittapuolia pitää sanoa, niin sivuston navigaatiossa on tekemistä ja esimerkiksi mobiili-sivut voisivat olla paremmin. Jotkut kohteista on "hankala" löytää, sillä haluamansa kohteen pelatakseen joutuu klikkaamaan useampaan kertaan. Uusi bonus on kuitenkin sen verran iso ja ennen kaikkea helppo kierrättää, että suosittelemme ehdottomasti testaamaan Olybetin sivustoa.
OLYBET: Siirry sivustolla & lunasta 200€ bonus tästä >>


Lisää vedonlyöntibonusta?


Olybet on uusin tulokas vedonlyöntibonus -listallamme. Löydät listalta kaikki uusimmat vedonlyöntibonukset sekä muut tarjoukset, kuten riskittömät vedot sekä ilmaisvedot uusille pelaajille. Vedonlyöntibonuksia hyödyntämällä saa mukavaa lisärahaa pelikassaan, varsinkin kun käyttää ensin bonuksia, missä on kevyet kierrätysvaatimukset tai ei kierrätystä ollenkaan.

Kannattaa katsoa myös uudet vedonlyöntisivut -listaus, mistä löydät kaikki tämän hetken vedonlyöntiyhtiöt perustamisjärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Molempia listauksia päivitellään jatkuvasti, joten löydät sieltä aina uusimmat tiedot sekä tarjoukset.