Vietä Uusivuosi Lontoossa!

Julkaistu: 23.10.2017 13:21


Vietä Uusivuosi Lontoossa!
Osallistumalla Leo Vegasin kampanjaan saat mahdollisuuden voittaa ilmaisen matkan Lontooseen.
Vedonlyöntisivusto Leo Vegas tarjoaa uudessa kampanjassaan mahdollisuuden voittaa matkan vuodenvaihteeksi Lontooseen. Palkintoon sisältyy muun muassa lennot, majoitukset sekä VIP-liput jalkapallo-otteluun Brentford City - Sheffield Wednesday.

VIP-matka Lontooseen


Osallistuminen kampanjaan on helppoa. Sinun tulee vain luoda pelitili LeoVegasille ja lyödä vetoa jalkapallokohteeseen vähintään viiden euron (5€) panoksella. Ensimmäisen kampanjaviikolla suurimman kertoimen napannut pelaaja voittaa pääpalkinnon. Toisella kampanjaviikolla suurimman nettovoiton keränneet palkitaan upeilla palkinnoilla.

Kampanjaviikkoja on siis yhteensä kaksi ja molemmilla viikoilla jaetaan samat palkinnot. Ensimmäinen kampanjaviikko alkaa 23. lokakuuta ja kestää sunnuntaihin 29. lokakuuta saakka. Toinen kampanjaviikko alkaa maanantaina 30. lokakuuta ja kestää sunnuntaihin 5. marraskuutta saakka.

Näin osallistut:


 1. Siirry tästä LeoVegasin kilpailuun >>
 2. Kirjaudu sisään tai rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Lyö vähintään 5€ veto jalkapallokohteeseen
 4. Olet mukana kilpailussa

Leo Vegas näkyy vahvasti Brentfordin paidassa

Palkinnot:


Pääpalkinto sisältää:
 • Lennot Lontooseen
 • Hotellimajoitus 29.12. - 1.1.2018
 • VIP-liput Brentford FC - Sheffield Wednesday otteluun
Palkintorakenne:
 • Voittaja: VIP-matka Lontooseen
 • Sijat 2-3: 50€ ilmaisveto
 • Sijat 4-5: 20€ ilmaisveto
 • Sijat 6-10: 10€ ilmaisveto


Säännöt:


 • Kilpailu vain suomalaisille LeoVegasin asiakkaille
 • Kampanja päättyy 6.11.2017 klo 00:59
 • Ensimmäisen kilpailuviikon voittaja on suurimman kertoimen napannut pelaaja (minimipanos 5€)
 • Toisen kilpailuviikon voittaja on suurimman nettovoiton napannut pelaaja (ei minimipanosta)

Huom. Tarkemmat kampanjasäännöt sekä ehdot löytyvät LeoVegasin kampanjasivulta.

Leo Vegas: Brentfordin pääsponsoreita


Iso-Britannia on valtava markkina-alue vedonlyöntiyhtiöille, joten lähes kaikki yhtiöt markkinoivat isolla kädellä Britteinsaarilla. Hyvä tapa markkinointiin on luonnollisesti jalkapallo, millä saa nopeasti paljon näkyvyyttä urheiluihmisten keskuudessa.

Tämän vuoksi myös Leo Vegas on ryhtynyt Britteinsaarilla oman joukkueen, Brentford FC:n isoksi yhteistyökumppaniksi. LeoVegas näkyy vahvasti muun muassa Brentfordin pelipaidassa.

Brentford FC, lempinimeltään The Bees pelaa Britannian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Championshipissa. Leo Vegasin kilpailun avulla sinulla on mahdollisuus päästä joukkueen kotikentälle, Griffin Parkilla nauttimaan todellisesta brittifudiksesta.

Käytä myös uusien pelaajien bonus


Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä LeoVegasin sivustolla, olet oikeutettu myös uusien pelaajien vedonlyöntibonukseen. Saat yhteensä 100% ylimääräistä pelirahaa aina 50€ asti.

Toisin sanoen, kun talletat 50 euroa LeoVegasin sivustolle, saat yhteensä 100€ pelirahaa vedonlyöntiin. Voit lukea lisää ja lunastaa bonuksen LeoVegasin sivustolla: www.leovegas.com/fi

LeoVegas