CHL-finaali: Katso Växjö - JYP suorana!

Julkaistu: 02.02.2018 20:00


CHL-finaali: Katso Växjö - JYP suorana!
Katso CHL-finaaliottelu Växjö Lakers - JYP suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

Växjö Lakers - JYP Live stream


JYP taistelee CHL:n voitosta finaalissa Växjö Lakersia vastaan. Finaali alkaa tiistaina 6.2 klo 19:45. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi JYPin ja Växjön ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Trinec - JYP parhaat palat


Voit katsoa edellisen Trinec - JYP kohtaamisen huippuhetket tästä:Vaxjö Lakers - JYP otteluennakko


JYP pelaa toisena suomalaisjoukkueena koskaan CHL:n finaalissa. Edellisen kerran kaudella 2015-16 Oulun Kärpät pelasi finaalissa kaatuen Frölundalle. Myös vastustaja Växjö Lakers pelaa ensimmäistä kertaa finaalissa. Se on varmaa, että suomalainen voittaa mestaruuden, sillä Växjössä pelaa tällä hetkellä kaksi suomalaista, Tuomas Kiiskinen ja Janne Pesonen.

JYP eteni finaaliin hyvin jännittävien vaiheiden jälkeen, vaikka oli semifinaalien ensimmäisen osaottelun voittanut kahdella maalilla. Trinecissä pelatussa toisessa ottelussa kuitenkin päädyttiin rankkareille saakka, kun varsinaisen peliajan jälkeen Trinec oli kuronut kokonaislukemat tasoihin. CHL:ssä JYPin sisäistä pisterpörssiä johtava konkari Jarkko Immonen laukoi rankkareilla JYPin ensimmäisen osuman joka jäi voittomaaliksi.

Växjöllä ei myöskään ole ollut helppo tie finaaliin. Kahdella ensimmäisellä pudotuspelikierroksella he hävisivät ensimmäisen osaottelun, mutta taistelivat itsensä toisen osaottelun jälkeen jatkoon. Ensin Salzburg kaatui yhteismaalein 6-5 ja tämän jälkeen Bern samoilla lukemilla. Välierissä yhteismaalit olivat selvät 7-1 Liberecin kustannuksella. Växjön parhaana pistemiehenä on CHL:ssä häärinyt puolstaja Joel Persson, joka on tehtaillut tehot 1+10. Parhaimpana maalintekijänä on ollut Elias Petterson 6 maalilla.

Finaaliottelu on kerrasta poikki ja kotietu on ruotsalaisilla. Erikoistilanteet ylivoima ja alivoim, sekä maalivahtipeli tulevat olemaan luonnollisesti hyvin tärkeässä roolissa. Maalivahdeista CHL:ssä paremmin on torjunut Olkinuora torjuntaprosentilla 92,44%. Växjön maalivahtina enemmän pelannut Victor Andren on torjunut vain 89,22% ja viisi ottelua pelannut Viktor Fasth 91,94%.

JYP kokoonpano


Päivitämme JYPin kokoonpanon tälle sivulle lähempänä ottelun alkua. Alla viime CHL-ottelussa pelannut kokoonpano.

Maalivahti: J. Olkinuora
Varamaalivahti: E. Laurikainen

1. ketju
Tuppurainen - Immonen - Nättinen
Kalteva - Vainio
2. ketju
Louhivaara - Hytönen - Rooba
Kuukka - Mäenpää3. ketju
Turkulainen - Suomela - Puustinen
Ikonen - Jokinen
4. ketju
Kolehmainen - Kanninen - Stråka
Honka - YonkmanVäxjö Lakers kokoonpano


Päivitämme tälle sivulle Växjö Lakersin varmistetun kokoonpanon lähempänä finaalin alkua.

Maalivahti:Viktor Fasth
Varamaalivahti:Victor Andren

1. ketju
Kiiskinen - Rosén - Calof
Martinsson - Lundberg
2. ketju
Shinnimin - Pettersson - Pesonen
Persson - Rahimi


3. ketju
Netterbergh - Froberg - Reddox
Hogberg - Welch
4. ketju
Brodecki - Josefsson - Lundberg
Rondbjerg - Bohm