STS Bet: Lunasta 100% bonus 100€ saakka!

STS Bet: Lunasta 100% bonus 100€ saakka!
Uusia asiakkaita hellitään STS Bet vedonlyöntisivustolla muhkealla 100% bonuksella.
Vedonlyöntisivusto STS Bet on nopeasti noussut suomalaisten suosikiksi. Yksinkertainen sivusto ei pröystäile ulkonäöllä mutta se tärkein, eli vedonlyönti toimii sujuvasti. Kertoimet ovat kohdillaan ja nyt myös uusille suomalaisille asiakkaille on tarjolla mainio ensitalletusbonus.

Avaamalla uuden tilin ja tekemällä ensimmäisen talletuksen bonuskoodilla SBK100 saat välittömästi 100% bonuksen. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 20€ ja maksimibonus 100€. Satasen talletuksella tilillesi kilahtaa siis välittömästi 200€ pelirahaa.

Kierrätysvaatimus on sekin STS Betillä yksi markkinoiden kevyimmistä. Ensimmäistä talletusta ja bonusta koskee vain 5x kierrätysvaatimus minimikertoimella 1.80. Kierrätykseen on aikaa seitsemän päivää. Netellerin/Skrillin, EcoPayzin, Rapidin ja MuchBetterin kautta tehtyjä talletuksia ei hyväksytä tähän bonuskampanjaan.

Bonus pähkinänkuoressa:


+Säännöt ja ehdot


 1. Tämä bonuskampanja on suunnattu kaikille STSbet.com-sivuston uusille asiakkaille
 2. Tätä tarjousta ei voida yhdistää mihinkään muuhun tarjoukseen.
 3. Vain Suomessa asuvat asiakkaat saavat osallistua tähän bonuskampanjaan.
 4. Tervetuliaisbonus voidaan lunastaa kirjoittamalla tämä bonuskoodi SBK100 talletuslomakkeeseen ennen talletuksen suorittamista.
 5. Bonuksen lunastamiseen vaadittava vähimmäistalletus on 20€.
 6. Enimmäisbonus on 100€.
 7. Sekä talletus- että bonussumma on kierrätettävä 5 (viisi) kertaa vähimmäiskertoimella 1.80 ennen kuin tililtä voidaan tehdä nostoja.
 8. Netellerin/Skrillin, EcoPayzin, Rapidin ja MuchBetterin kautta tehtyjä talletuksia ei hyväksytä tähän bonuskampanjaan.
 9. Kierrätysvaatimukseen lasketaan mukaan vain vedonlyönnissä tehdyt vedot.
 10. Missä tahansa ottelussa ja kohdetyypissä, ennen ottelua tehdyissä vedossa tai live-vedossa, vain ensimmäinen tehty panos lasketaan mukaan kierrätysvaatimukseen.
 11. Sinulla on 7 päivää aikaa täyttää kierrätysvaatimus, sen jälkeen kun bonus on hyvitetty tilillesi.
 12. Oikeaa rahaa ja bonusrahaa käytetään yhtä paljon kierrätysvaatimusten ollessa voimassa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaiseen panokseen otetaan 50% oikean rahan käteissaldosta ja 50% bonussaldosta.
 13. STS Betin yleiset säännöt ja ehdot pätevä.t