Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!

Julkaistu: 03.11.2018 10:00


Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!
Speedybet avaa uuden aikakauden vedonlyöntimaailmassa ja tarjoaa mahdollisuuden pelata ilman erillistä rekisteröintiä!

Miten pelaan ilman rekisteröintiä?


Speedybet on avannut ovensa ja tarjoaa täysin uudenlaisen aspektin vedonlyöntiin. Tästä eteenpäin rekisteröinnit ja ainaiset dokumenttien lähettelyt sivustoille on historiaa. Speedybet tarjoaa urheiluvedonlyöntiä ilman rekisteröintiä. Tämä on täysin uusi juttu koko vedonlyöntimaailmassa ja pääset kokeilemaan sitä itse nyt.
Speedybet: Lähde pelaamaan ilman rekisteröitymistä >>

Pelitili verkkopankkitunnuksilla


Speedybetille kirjaudutaan suoraan verkkopankkitunnuksilla (Trustly). Kun ensimmäisen kirjaudut sisään, on pelitilisi luotu. Tästä edespäin voit aina kirjautua verkkopankillasi ja aiemmin tallettamasi tai voittamasi rahat säilyvät normaalisti pelitililläsi. Näin helppoa se siis on.

Ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan:


Miksi pelata ilman rekisteröintiä?


Speedybet lupaa kolmea asiaa, joilla se erottuu muista vedonlyöntisivustoista edukseen. Pelaamisen aloittaminen on merkittävästi yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin muualla. Tämän lisäksi kaikki voitot ovat verottomia suomalaisille pelaajille. Speedybet lupaa myös kaikki kotiutukset suoraan pankkitilillesi 5 minuutissa! Lisäksi kun olet kirjautunut vain verkkopankkitunnuksillasi, ei sivustolla ole sinun muita henkilökohtaisia yhteystietoja, joten he eivät lähetä sinulle mainosviestejä tekstareilla tai sähköpostilla!

1. Et tarvitse tiliä - nopeampi pelaaminen!
2. Verottomat voitot viidessä minuutissa tilillä
3. Ei tekstari- eikä sähköpostimainoksia

Ainut huonompi seikka Speedybetissä on, että sivusto ei tällä hetkellä tarjoa bonuksia pelaajilleen.


Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!