Lunasta 10€ riskitön veto Matchbook vedonlyöntipörssiin!

Julkaistu: 18.08.2019 08:00


Lunasta 10€ riskitön veto Matchbook vedonlyöntipörssiin!
Kokeile Matchbook vedonlyöntipörssiä 10€ riskittömällä vedolla!
Oletko sinä pelannut vedonlyöntipörssissä? Matchbook on alhaisten komissioiden vuoksi paras tämänhetkinen paikka lyödä vetoa pörssin lailla, missä voit myös itse toimia vedonvälittäjänä. Matchbookilla voit siis normaalisti pelata vedonlyöntiä ja löytää erittäin korkeita kertoimia moniin suosittuihin lajeihin ja sarjoihin, mutta voit halutessasi myös itse tarjota vetoja, mitä muut pelaavat voivat sinulta napata ja lyödä vetoa sinua vastaan.

Kaikille uusille pelaajille Matchbook tarjoaa 10€ riskittömän vedon, millä pääset kokeilemaan vedonlyöntipörssiä. Riskitön veto tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään hävittävää ja jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman sen kummempia ehtoja. Ainoa ehto liittyen riskittömään vetoon, on että se tulee käyttää 7 päivän kuluessa kun se on sinulle myönnetty rekisteröitymisen yhteydessä.
matchbook: lunasta 10€ riskitön veto vedonlyöntipörssiin >>

Näin käytät 10€ riskittömän vedon:


  1. Siirry Matchbookille suoraan tästä >>
  2. Rekisteröi uusi pelitilisi
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi
  4. Pelaa 10€ riskitön veto vedonlyöntipörssissä

Miten vedonlyöntipörssi toimii?


Vedonlyöntipörssi ei varmasti ole monelle tavalliselle vedonlyöjälle tuttu. Pörssi antaa kuitenkin hyviä mahdollisuuksia löytää erinomaisen korkeita kertoimia ja jakaa omia näkemyksiä otteluiden todennäköisyyksistä. Tällä hetkellä olemassa on kaksi suurinta ja eniten erottuvaa vedonlyöntipörssiä, Matchbook ja Betfair. Jälkimmäisellä on myös normaali vedonlyöntipuoli, mihin on tarjolla normaali 100€ vedonlyöntibonuskin. Matchbookilla kuitenkaan talletusbonusta ei ole, mutta riskittömän vedon sinne saa.


Oheisesta videosta voit katsoa englanniksi, kuinka Matchbookin vedonlyöntipörssi toimii.