Vegas Golden Knights - Seattle Kraken suorana Betsafen sivuilla!

Vegas Golden Knights - Seattle Kraken suorana Betsafen sivuilla!
Vegas Golden Knights - Seattle Kraken suorana Betsafen sivuilla 13.10. kello 05:00!

Vegas Golden Knights - Seattle Kraken live stream 13.10.2021NHL laajentui Seattleen, ja ensi yönä Seattle Kraken pelaa ensimmäisen virallisen NHL-ottelunsa. Vastassa on isäntäjoukkueena Vegas Golden Knights.

Yksi suomalainenkin pelaa Krakenin paidassa, kun expansion draftissa Seattleen lähti Joonas Donskoi. Donskoi ei välttämättä kuitenkaan pelaa vielä kauden avauksessa. Hän on ollut sivussa covid-19 -karanteenissa, eikä vielä ole selvää saako hän pelilupaa.

Vegasin joukkueessa ei pelaa suomalaisia.

Vetomarkkinoilla Golden Knights on kolmossuosikki voittamaan Stanley Cupin. Esimerkiksi Bet365:n listoissa Vegasin kerroin on 8.00. Seattlen mestaruuskerroin on sitten jo 51.00.

NHL-kauden avauskierroksen ottelu Vegas Golden Knights vastaan Seattle Kraken Betsafen live streamina aikaisin keskiviikkona kello 05:00. Viimeinen erä pelataan sitten mukavasti aamukahvin aikaan.

Betsafe: Katso Vegas Golden Knights - Seattle Kraken Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Vegas Golden Knights - Seattle Kraken Betsafen sivuilta! >>