Venezuela - Brasilia suorana Betsafen sivuilla!

Venezuela - Brasilia suorana Betsafen sivuilla!
Venezuela - Brasilia suorana Betsafen sivuilla 8.10. kello 02:30!

Venezuela - Brasilia live stream 8.10.2021Jos yöllä ei tule uni, niin Betsafen live stream näyttää Etelä-Amerikan MM-karsintamatsit live streamina. Kello 02:30 alkaa Venezuelassa ottelu, jossa isäntämaa kohtaa Brasilian.

Brasilia on voittanut kaikki kahdeksan karsintaotteluaan, eikä siihen enää mene montaa pelikierrosta, kun maa on jo varmistanut MM-kisapaikkansa. Nyt viitospaikan Kolumbia on jo 11 pistettä perässä.

Brasilian joukkue on hyvässä kunnossa, mutta nyt se pelannee kakkosketjulla. MM-karsintojen otteluaikataulu on tiukka, joten Brasilian päävalmentaja Tite antaa varmaankin huilivuoron ainakin Neymarille.

Venezuela vastaan Brasilia pelataan San Cristobalissa Estadio Polideportivo de Pueblo Nuevo -kentällä. Ottelu alkaa 8.10. kello 02:30. Avaa Betsafen live stream.

Betsafe: Katso Venezuela - Brasilia Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Venezuela - Brasilia Betsafen sivuilta! >>