Katso Verona - Juventus suorana Betsafen sivuilla!

Katso Verona - Juventus suorana Betsafen sivuilla!
Verona - Juventus suorana Betsafen sivuilla 30.10. kello 19:00!

Verona - Juventus live stream 30.10.2021Betsafella Serie A:ta lauantaina. Kello seitsemän alkava ottelu on Verona vastaan Juventus.

Juventus jo hetken osoitti heräämisen merkkejä, mutta viime kierroksilla on taas ollut vaikeaa. Juvella oli Serie A:ssa neljän voiton putki, mutta se päättyi, kun joukkue ensin pelasi vieraissa Inter Milanin kanssa 1-1. Se oli vielä aivan hyvä matsi, mutta viime kierroksen 1-2 -kotitappio Sassuololle oli taas surkea esitys. Eikä Juve ollut ottelussa edes mitenkään parempi.

Verona on sarjataulukossa vain kolme pistettä ja kolme sijaa Juventusta perässä. Se on pikkuseura, mutta tällä kaudella pikku seurat kiusaavat suurta ja mahtavaa Juventusta.

Avaa Betsafen live stream lauantaina kello 19:00. Pelaako Juventus tasollaan, vai taasko pikkuseura tekee sen pelin hankalaksi?

Betsafe: Katso Verona - Juventus Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Verona - Juventus Betsafen sivuilta! >>