Katso Vienna - JYP ottelu suorana!

Julkaistu: 31.08.2017 09:20


Katso Vienna - JYP ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Vienna - JYP suorana live stream lähetyksenä torstaina 31.8. klo 20:30 alkaen!

Vienna - JYP Live Stream


JYP on avannut CHL-ottelut loistavasti kahdella voitolla! Kolmannessa ottelussa JYP matkaa Itävaltaan Vienna Capitalsin vieraaksi. Ottelu alkaa torstaina 31.8. klo 20:30. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Alla edellisen JYPin ja Vienna Capitalsin ottelun parhaat palat videolla.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi JYP - Vienna live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Vienna Capitals - JYP otteluennakko


JYPin CHL-avaus on ollut upea! Joukkue kaatoi ensin kivenkovan Zugin maalein 3-2 lähes 4000-päisen kotiyleisön edessä. Tämän jälkeen toisessa kotiottelussaan JYP onnistui kaatamaan juuri illan vastuksen Viennan selvin numeroin 4-1.

Itävaltalaisjoukkue on hävinnyt molemmat kaksi CHL-otteluaan. Joukkue on fyysinen ja pystyy kovaan peliin, mutta ei ole yhtä liukas jaloistaan tai taitava, mitä JYPin joukkue. Kotikentällään Vienna saa kuitenkin varmasti vielä yhden napsun lisää intoa, joten laidat saattaa ryskyä ja JYPin pitää pystyä vastaamaan vahvaan kamppailupelaamiseen.

JYP johtaa omaa lohkoaan ja haluaa varmasti hoitaa muutenkin alkulohkonsa kunnialla. Myös Liiga-avaus lähestyy, joten otteluun lähdetään varmasti kovalla motivaatiolla. Peli halutaan saada osittain kuntoon jo nyt.

Vienna ei pärjää JYPille materiaalin puolesta, mutta kotietu toki tasoittaa huomattavasti lähtökohtia. Luvassa onkin varsin mielenkiintoinen kamppailu!JYP todennäköinen kokoonpano


Jyp pelasi alla olevalla kokoonpanolla edellisottelussa Viennaa vastaan ja todennäköisesti lähtee myös vierasotteluun samalla kokoonpanolla. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia ja alkukaudesta ketjukoostumuksia haetaan vielä varmasti. Päivitämme varmistetun kokoonpanon lähempänä ottelun alkua.

Maalivahti: Eetu Laurikainen
Varamaalivahti: Juho Olkinuora

1. ketju

Tuppurainen - Immonen - Puustinen

Kalteva - Vainio
2. ketju

Rooba - Hytönen - Kolehmainen

Kuukka - Mäenpää3. ketju

Turkulainen - Suomela - Nättinen

Ikonen - Jokinen
4. ketju

Hotakainen - Kanninen - Saari

Salmela - SundNordicbet tarjoaa CHL:ään myös 10€ ilmaisvedon!
Katso Vienna - JYP ottelu suorana!