Viikon esittelyvideo #1: Scandibet

Julkaistu: 31.01.2018 12:02


Viikon esittelyvideo #1: Scandibet
Tämän viikon video-esittelyssä Scandibet. Tutustu uudehkoon sivustoon ja bonukseen esittelyvideon avulla.
Sivustollamme on listattu kaikki turvalliset ja luotettavat vedonlyöntisivustot sekä vedonlyöntibonukset. Arvosteluistamme löydät myös yksityiskohtaisemman esittelyn eri bookereista. Uutena elementtinä näet video-esittelyt, mitkä löydät jo useammasta arvostelusta.

Näin saat heti selkeän kuvan minkälaisesta sivustosta on kysymys. Esittelemme joka viikko uuden sivuston ja bonuksen. Ensimmäisenä vuorossa on vuonna 2017 julkaistu Scandibet.

Video-esittelyssä Scandibet:


Uusimmalla videollamme esitellään vuonna 2017 julkaistu Scandibet. Scandibet oli viime vuoden suosituimpia uusia vedonlyöntisivustoja, eikä syyttä. Tarjolla on toimiva alusta, kilpailukykyinen 100€ bonus ja Maltan pelilisenssit. Kertoimien puolesta parasta tarjontaa löytyy muun muassa tennikseen.Scandibet tarjoaa siis uusille pelaajille 100% bonuksen aina 100€ asti. Toisin sanoen, tallettamalla 100 euroa, saat 200 euroa pelirahaa. Voit lunastaa bonuksesi siirtymällä Scandibetin sivustolle tästä >>

Bonuksen ehdot:


  • Minimitalletus bonukselle: 30€
  • Maksimitalletus: 100€
  • Kierrätysehto: 5x bonus + talletus
  • Minimikerroin kierrätyksessä: 1.90
  • Suurin sallittu panos bonuksen kierrätyksessä: 200€
  • Draw no bet-, handicap- sekä baseball-vetoja ei katsota kierrätykseen
  • Kierrätys tulee suorittaa 10 päivän kuluessa bonuksen aktivoitumisesta
ScandiBet: Lunasta 100€ bonus tästä >>


Scandibet toimii Bethardin alustalla


Kuten videollakin kävi ilmi, Scandibet toimii siis tunnetun Bethard vedonlyöntisivuston alustalla. Scandibetin lisäksi samalla alustalla toimivia tuttuja ja turvallisia vedonlyöntisivustoja ovat muun muassa Bethard, Suomivegas, Fastbet ja Betive.

Näiden yhtiöiden kertoimet ja kohteet tuottaa SBTech, mikä opittiin suomalaisten parissa tuntemaan muun muassa edesmenneen Veikkaushuoneen kertoimien sekä kohteiden taustalla. Vaikka kertoimet ja kohteet periaatteessa luo sama yhtiö, on palautusprosenteissa kuitenkin pieniä eroja. Aivan samoja kertoimia et siis välttämättä löydä jokaiselta sivustolta.

Alla Bethardin kanssa samalla alustalla toimivia yhtiöitä ja bonuksia. Voit tutustua myös näihin yhtiöihin tarkemmin arvosteluiden kautta.

Arvostelu

Bonus

Julkaistu

Kierrätys

Pelaa

1.Bethard - Lue arvosteluBethard100% bonus 100€ asti20144x (T+B)Pelaa nyt
2.ScandiBet - Lue arvosteluScandiBet50% bonus 100€ asti20175x (T+B)Pelaa nyt
3.Toto2 - Lue arvosteluToto2100% bonus 50€ asti20177x bonusPelaa nyt
4.Betive - Lue arvosteluBetive100% bonus 50€ asti20167x (T+B)Pelaa nyt
5.SuomiVegas - Lue arvosteluSuomiVegas25% bonus 25€ asti20137x (T+B)Pelaa nyt