Viikon esittelyvideo #2: Mobilebet

Julkaistu: 07.02.2018 09:00


Viikon esittelyvideo #2: Mobilebet
Tämän viikon video-esittelyssä Mobilebet. Tutustu sivustoon ja bonukseen esittelyvideon avulla.
Listaamme sivustollamme luotettavimmat vedonlyöntisivustot sekä vedonlyöntibonukset. Arvosteluistamme löydät myös tarkempia esittelyjä eri bookereista. Uutena elementtinä näet video-esittelyt, mitkä löydät jo useammasta arvostelusta.

Video-esittelyssä: Mobilebet


Tämän viikon videolla esitellään vuonna 2014 julkaistu vedonlyöntisivusto Mobilebet. Sivusto on tunnettu ennen kaikkea yhdestä markkinoiden suurimmista bonuksista, sillä saat 100% bonuksen peräti 300€ asti. Tallettamalla siis 300 euroa, saat mukavat 600 euroa pelirahaa heti kättelyssä.
Mobilebet: Lunasta 100% bonus 300€ asti tästä >>

Näet Mobilebetin video-esittelyn alta.Mobilebet tarjoaa siis uusille pelaajille 100% bonuksen aina 300€ asti. Kierrätysehdot bonuksella ovat myös varsin maltilliset, joten bonuksen lunastamalla jääkin helposti voitolle. Voit lunastaa bonuksesi siirtymällä Mobilebetin sivustolle tästä >>

Bonuksen ehdot:


  • Kierrätysehto: 8x bonus
  • Minimikerroin kierrätyksessä: 1.80
  • Moneybookers-, Neteller-, paysafecard-, ukash- tai Webmoney-talletuksilla ei voi lunastaa bonusta
  • Kierrätys tulee suorittaa 30 päivän sisällä
Mobilebet: Lunasta 100% bonus 300€ asti tästä >>


Tarjolla myös toinen bonus uusille pelaajille


Mikäli sinulla ei ole tallettaa 300 euroa, tai haluat muusta syystä tehdä pienemmän sijoituksen bonukseen, voit hyödyntää myös toisenlaisen bonuksen. Mobilebetilla voit nimittäin valita kahdesta uuden pelaajan bonuksesta. Toinen bonus on siis edellä mainittu 100% aina 300€ asti, toinen sen sijaan 200% bonus aina 40€ asti.

Toisessa bonuksessa saat 200% extraa aina 40€ asti. Toisin sanoen, 20€ talletuksella saat yhteensä 60€ pelirahaa. Molempia bonuksia ei voi kuitenkaan käyttää, eli sinun tulee ensin valita se bonus kumman haluat. Toisen saat 20€ talletuksella, toisen 300€ talletuksella.

200% bonuksessa kierrätysehto on 5x talletus + bonus. Muuten bonus-säännöt ovat samat kuin 300€ bonuksessa.

Uusien pelaajien bonuksen voi käyttää myös nettikasinolla, mutta tällöin kierrätysehto 35x talletus JA bonus. Vedonlyönnissä kierrätys onnistuu siis huomattavasti nopeammin ja varsinkin 300€ bonuksella pääsee helpohkosti voiton puolelle.

Mobilebet

Viikon Videot


Esittelemme joka viikko uuden vedonlyöntisivuston viikon esittelyvideolla. Aiemmat videot voit katsoa alta: