Viikon esittelyvideo #3: Mr Green

Julkaistu: 14.02.2018 16:37


Viikon esittelyvideo #3: Mr Green
Tämän viikon video-esittelyssä palkittu ja kiitelty Mr Green. Tutustu sivustoon ja bonukseen esittelyvideon avulla.
Veikkausbonukset.com esittelee sivustolla kaikki suomalaisille suositellut vedonlyöntisivustot sekä vedonlyöntibonukset. Arvosteluistamme löydät myös tarkempia esittelyjä eri bookereista sekä bonus-ehdoista.

Video-esittelyssä: Mr Green


Tämän viikon videolla esitellään vuonna 2016 julkaistu vedonlyöntisivusto Mr Green. Luotettava booker on tunnettu aiemmin nettikasinon saralla, mutta nykyään yhtiö hallinnoi loistavasti myös vedonlyöntikenttää. Uusille pelaajille tarjolla on yksi parhaista uusien pelaajien bonuksista, sillä saat 50€ ilmaisvedot täysin ilman kierrätysvaatimuksia.

Ennen kaikkea käynnissä oleviin olympialaisiin Mr Green tarjoaa parhaimman kohdekattauksen. Luo pelitili, talleta 25€ ja saat heti 2x25€ ilmaisvedot olympiavetoihin. Ilmaisvetojen voittoja ei tarvitse siis kierrättää, vaan voit kotiuttaa voittosi heti.
Mr Green: Lunasta 50€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimuksia tästä >>

Näet Mr Greenin video-esittelyn alta.Mr Green tarjoaa siis kaikille suomalaisille uusille pelaajille kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoja. Kierrätysehtoja ilmaisvetojen voitoilla ei ole. Voit lunastaa ilmaisvetosi siirtymällä Mr Greenin sivustolle tästä >>

Bonuksen ehdot:


  • Ei kierrätysvaatimusta
  • Lyö vetoa vähintään 25€:lla Mr Greenin urheiluvedonlyönnissä, kohde on vapaavalintainen
  • Minimikerroin ilmaisvedoilla: 1,80
  • Ilmaisvedot on käytettävissä single-kohteina
Mr Green: Lunasta 2x25€ ilmaisvetosi tästä >>


Mr Green - Suomalaisille loistava pelipaikka


Mr Green tarjoaa suomalaisille loistavan vedonlyöntimaailman. Kertoimet, kohteet ja alusta ovat sama kuin Unibetin vedonlyönnissä, joten löydät kilpailukykyisiä kertoimia lajiin kuin lajiin.

Ruotsiin pörssiinkin listattu yhtiö toimii Maltan pelilisenssien alla, joten kaikki voitot ovat suomalaisille verovapaat. Myös tallettaminen ja kotiuttaminen onnistuu kaikista suomalaispankeista äärimmäisen nopeasti.

Kenties parasta sivuston antia on mobiili-palvelut. Sivusto toimii loistavasti puhelimella sekä tabletilla aina vetojen asettamisesta kotiutuksiin ja talletuksiin.

Harvoin löytää sivustoa, mistä olisi näin vähän huonoa sanottavaa ja paljon positiivista. Mr Green onkin kaikilla aloilla yksi parhaista valinnoista kaikille suomalaisille vedonlyöjille.

Mr Green

Viikon Videot


Esittelemme joka viikko uuden vedonlyöntisivuston viikon esittelyvideolla. Aiemmat videot voit katsoa alta: