Katso HJK:n Mestarien liigan karsintaottelu suorana!

Julkaistu: 06.07.2018 00:00


Katso HJK:n Mestarien liigan karsintaottelu suorana!
HJK kohtaa Mestarien liigan karsintaottelussa färsaarelaisen Vikingurin. Näet ottelun suorana lähetyksenä Unibet TV:stä!
Unibet TV live stream: Katso ottelu suorana >>

Vikingur - HJK live stream


HJK aloittaa karsinnat Mestarien liigaan ensimmäisellä kierroksella Vikinguria vastaan. Färsaarilta kotoisin oleva Vikingur isännöi ensimmäistä osaottelua tiistaina 10. heinäkuuta klo 21:00 alkaen. Pääset seuraamaan Vikingur vs. HJK ottelua yksinoikeudella Unibet TV:n live streamistä!

Miten näen HJK:n ottelun?


Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee olla vain rekisteröityneenä Unibetille ja pelitililläsi tulee vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa. Ottelun katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei vaadi rahapelaamista. Voit siirtää talletuksen myöhemmin takaisin ja katsoa ottelun ilmaiseksi.

Seuraa näitä ohjeita:

  1. Siirry Unibetille suoraan tästä --->>
  2. Tee talletus, jos pelitililläsi ei ole väh. 0,01€ rahaa
  3. Katso HJK:n eurokarsinta suorana

Vikingur - HJK otteluennakko


HJK voitti Veikkausliigan mestaruuden viime kaudella jälleen kerran ja on vahvasti menossa uutta mestaruutta kohti jälleen tänä vuonna. Färsaarilla Vikingur on voittanut saaren mestaruuden kahtena edellisenä vuonna ja päässyt jälleen europeleihin. Vikingur tällä hetkellä on sarjansa kolmantena, kun edellä on vielä Klaksvik ja jopa 11 pisteen karkumatkalla kärjessä HB Torshavn.

Vikingur on pelannut eurokarsintoja kaudesta 2010-2011 lähtien, jolloin taival Eurooppaliigan karsinnoissa tyssäsi heti kättelyssä turkkilaista suurjoukkuetta Besiktasia vastaan. Pisimmälle pieni färsaarelainen joukkue on päässyt kaudella 2014-2015, kun joukkue putosi kolmannella kierroksella. Silloin Vikingur peittosi mm. FC Interin ensimmäisellä kierroksella. Kroatialainen Rijeka kuitenkin upotti joukkueen kolmannella kierroksella yhteismaalein kahdessa ottelussa 1-9.

HJK lähtee selkeänä ennakkosuosikkina otteluun. Unibetin kerroin HJK:n voitolle on 1,42 ja kotijoukkueen voitolle jopa 7,50. HJK on pelannut viimeisen ottelunsa Veikkausliigassa heinäkuun 4. päivä häviten FC Lahdelle 2-1. Joukkue on saanut siis hyvin lepo- ja harjoitusaikaa ennen karsintaottelua.

Unibet TV näyttää ottelun suorana tiistaina. Ottelu alkaa klo 21:00 alkaen Suomessa ja ottelun selostaa Unibetilla suomeksi Juhavaltteri Salminen.

Vikingur HJK live stream