Katso Vitebsk - KuPS suorana lähetyksenä!

Julkaistu: 15.07.2019 16:50


Katso Vitebsk - KuPS suorana lähetyksenä!
Katso Euroopan Liigan karsintaottelu Vitebsk - KuPS suorana lähetyksenä Unibet TV:stä!

Vitebsk - KuPS live stream 18.7.2019


Euroopan Liigan karsinnat ovat alkaneet ja suomalaisjoukkueita on jälleen mukana. Kuopion Palloseura eli KuPS kohtaa toisessa ottelussaan valkovenäläisen Vitebskin vieraskentällä. Ottelu alkaa torstaina 18. heinäkuuta klo 21:30 ja pääset katsomaan ottelua suorana lähetyksenä yksinoikeudella Unibetin live streamistä!

Näin katsot Vitebsk - KuPS ottelun


Otteluiden katsominen Unibetilla on helppoa. Sinulla tarvitsee vain olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään yksi sentti, eli 0,01€ saldoa. Otteluiden katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista. Kun sinulla on yksi sentti pelitililläsi, näet kaiken urheilusisällön hamaan tulevaisuuteen saakka ilman kuukausimaksuja. Unibetilla pystyt katsomaan otteluita kätevästi myös mobiililaitteellasi.
UNIBET-TV: Siirry katsomaan HB Torshavn - HJK ottelua tästä >>

Unibetille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Talletukset näkyvät pelitilillä pankkisiirtoa lukuunottamatta välittömästi, joten pääset nopeasti kiinni myös live streameihin.


Lyö 5€ liveveto ottelusta ja saat 5€ ilmaisvedon


Unibet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille, jotka siirtyvät katsomaan ottelua erittäin hyvän tarjouksen. Voit lyödä ottelusta vetoa livevedossa ottelun ollessa käynnissä ja samalla katsoa itse ottelua Unibetilla. Kun lyöt 5€ panoksella livevedon ottelun mihin tahansa kohteeseen, saat kaupan päälle Unibetilta 5€ ilmaisen vedon.

Ilmaisen vedon voit käyttää myöhemmin mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen urheiluvedonlyönnissä.

Ottelun kertoimet


Unibet on asettanut Vitebskin niukaksi ennakkosuosikiksi. KuPS:n voitolle saakin 3,20 kertoimen, kun Vitebskin voitosta saa kerrointa 2,15.
Vitebsk - KuPS ennakko 18.7.2019


KuPS:n avausottelu Vitebskia vastaan oli suuri menestystarina. Eurooppa Liigan karsintojen jatkopaikka ei ole vielä varma, mutta se on hyvin lähellä. KuPS voitti kotiottelunsa maalein 2-0, eikä päästänyt tärkeää vierasmaalia, joten kuopiolaisille kelpaa nyt vähintään maalin tappio ottelusta tai kaikki kaksimaaliset tappiot, missä kuopiolaiset onnistuvat maalinteossa.

Vitebsk on pelannut nyt jo kolme ottelua putkeen tekemättä maalia, kun se hävisi BATE:lle 3-0, Brestille 1-0 ja KuPS:lle 2-0. Kuopiolaiset sen sijaan ovat loistavassa vireessä, sillä viisi edellisottelua ovat tuoneet neljä voittoa ja tasapelin HJK:n kanssa.

Kumpikaan joukkue ei ole pelannut edellisen keskinäisen kohtaamisen jälkeen, joten suuria muutoksia tuskin viikossa nähdään, eikä kumpikaan saa lepoetua. Sen sijaan Vitebsk saa nyt todella vahvan kotiedun puolelleen.

Materiaaliero joukkueiden välillä ei ole suuri. Kotietu tekee Vitebskista suosikin otteluun, mutta KuPS on selkeä suosikki etenemään ottelusta jatkoon.

Vitebsk - KuPS kokoonpanot


Joukkueiden ennustetut avauskokoonpanot päivitetään myöhemmin.

Vitebsk
Gushchenko (MV)
Zolotov
Karamushka
Khubutia
Chalov
Pechenin
Stargorodsky
Wanderson
Kozlov
Skitov
Feshchuk
KuPS
Virtanen (MV)
Taimi
Diallo
Soldo
Murillo
Saxman
Ayarna
Thiaw
Niskanen
Rangel
Pennanen