Voita liput jalkapallon MM-finaaliin 2018!

Julkaistu: 04.03.2018 08:57


Voita liput jalkapallon MM-finaaliin 2018!
Voita liput Jalkapallon MM-finaaliin 2018! Osallistu arvontaan ja pääset kaverisi kanssa heinäkuussa katsomaan vain joka neljäs vuosi pelattavaa jalkapallokauden huipennusta!
Veikkausbonukset.com ja Comeon järjestävät yhdessä historian kauneimman kilpailun. Palkintona on jokaisen urheiluihmisen unelmien täyttymys, jalkapallon MM-finaali, suorana paikan päältä!

Huomaathan, että kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Näin ollen et taistele montaa osallistujaa vastaan, vaan voitonmahdollisuutesi ovat oikeasti suuret!
VOITA LIPUT JALKAPALLON MM-FINAALIIN: OSALLISTU TÄSTÄ >>

Ilmaiset liput: Jalkapallon MM-finaali


Osallistuminen kilpailuun on helppoa, jokainen uusi Comeonin tallettava asiakas saa yhden (1) arpalipun.

Arpalippuja ei voi kerätä enempää, joten jokaisella osallistujalla on täsmälleen yhtä suuri mahdollisuus voittaa liput.
Osallistu tällä sivulla kilpailuun ja voita MM-finaaliin liput


Palkintona on 1+1 matkapaketit, eli voit ottaa myös ystäväsi mukaan. Tällä tavoin voit nostaa voittomahdollisuuksiasi. Kutsu kavereitasi osallistumaan kilpailuun myös, sillä ehdolla että he ottavat sinut mukaan, mikäli voittavat. Jokainen yksittäinen henkilö voi kuitenkin osallistua kilpailuun vain kerran.

Näin osallistut:


 1. Siirry tästä ComeOnin sivustolle >>
 2. 
Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. 
Tee ensimmäinen talletuksesi *
 4. Olet mukana arvonnassa
 5. Osallistumisaikaa 31.5. asti

* Minimitalletus Comeonin sivustolla on kymmenen euroa (10€)

Palkinto sisältää:


 • Kaksi lippua jalkapallon MM-finaaliin parhaille paikoille (Category 1)

 • Hotellimajoitus
 • Lennot / kuljetukset
 • VIP-illalliset Moskovassa

Kilpailun säännöt / ehdot:


 • Kilpailuun voi osallistua vain Veikkausbonukset.com -sivuston linkkien kautta
 • Kilpailu on vain suomalaisille, uusille Comeonin pelaajille, jotka ovat tehneet vähintään yhden (1) talletuksen
 • Jokainen osallistuja saa yhden arpalipun
 • Voittaja ratkeaa Comeonin järjestämässä arvonnassa kilpailun päätyttyä
 • Voittajille ilmoitetaan asiasta sähköpostilla ja voittajat julkaistaan tällä sivulla
 • Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi
 • Kampanja-aika: 1.3. - 31.5.2018

ComeOn! Luotettava ja turvallinen vedonvälittäjä vuodesta 2010


ComeOn.com on varmasti monelle jo tuttu yhtiö vuosien varrelta. Yhtiö perustettiin vuonna 2010 ja se onkin sen jälkeen ottanut vahvan jalansijan suomalaispelaajien keskuudessa.

Sivusto on täysin suomenkielinen, joten pelitilin rekisteröinti ja pelaaminen onnistuu helposti. Lisäksi Maltan pelilisenssi takaa turvallisen pelipalvelun sekä verovapaat voitot.

Myös tallettaminen on suomalaispelaajille helppoa. Voit tehdä talletukset turvalliset verkkopankkitunnuksilla. Muita talletusvaihtoehtoja ovat pankki- ja luottokortit tai nettilompakot, kuten Neteller ja Skrill. Voit tallettaa myös laskulla, mikäli käytät Zimpler-talletusvaihtoehtoa.

Minimitalletus ComeOnin sivustolle on 10€, millä pääset arvontaan mukaan. Ensitalletuksen yhteydessä saat myös vedonlyöntibonuksen: kun talletat 10 euroa, saat yhteensä 50 euroa pelirahaa. Tarjolla on myös toinen bonus, mikäli haluat tallettaa enemmän: talleta 300€ ja saat 600€ pelirahaa!

Käytä tarjous & voita liput MM-finaaliin

Jalkapallon MM-kisojen loppuottelu


Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät kesäkuun 14. päivä alkulohkon otteluilla. MM-kisojen loppuottelu pelataan sunnuntaina 15. heinäkuuta kello 18:00 alkaen. Suurimpia suosikkeja, ainakin vedonlyöntiyhtiöiden puolesta, tämän vuoden MM-kisoissa ovat tutut maat; Saksa, Brasilia, Argentiina, Espanja ja Ranska. Haastajista kannattaa huomioida ainakin loistavat karsinnat pelannut Englanti. Mahdollinen superyllättäjä voisi olla kovaa vauhtia kohti maailmankärkeä nouseva Puola.

Liput jalkapallon MM-finaaliin maksavat 66 000 ruplaa, eli noin 1000 euroa. Hinta kuulostaa jopa pieneltä, ja sitä se onkin. Käytännössä lipuvat menevät nimittäin välittömästi, eikä niitä ole tämän jälkeen todellakaan helppo saada. Välittäjien käsissä lippujen hinnat nousevat kymmenkertaisiksi, joten 1000 euron lippuhinnan voi unohtaa samantien.

Nyt sinulla onkin siis loistava mahdollisuus täyttää kaikki unelmat kerralla - ja vieläpä lähes ilmaiseksi. Rekisteröimällä pelitili ja tallettamalla vain 10€, pääset mukaan arvontaan, missä sinulla on oikeasti hyvä mahdollisuus voittaa MM-finaalin liput.
Comeon! Siirry sivustolle tästä & voita MM-finaaliin liput >>