Ilmainen kilpailu: Voita VIP-liput Koripallon EM-kisoihin aitioon!

Julkaistu: 03.08.2017 15:00


Ilmainen kilpailu: Voita VIP-liput Koripallon EM-kisoihin aitioon!
Kilpailu on nyt päättynyt.
Kilpailu on nyt päättynyt ja voittaja on selvillä. Voit lukemassa uutisen ja katsastamassa voittajan täältä.

Veikkausbonukset ja Mr Green tarjoavat kesän kovimman kilpailun! Lähde kaverisi kanssa Koripallon EM-kisoihin Helsinkiin ja näe kolme ottelua VIP-aitiosta käsin - osallistuminen ilmaista!

Huomioi, että kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Et siis kamppaile tuhansia muita osallistujia vastaan, vaan voiton mahdollisuutesi ovat oikeasti suuret. Lue lisää alta ja osallistu ilmaiseksi arvontaan!

Miksi osallistua?
 • Palkinto on mieletön
 • Ilmainen arvonta
 • 
Osallistuminen helppoa
 • Voitonmahdollisuutesi ovat suuret
Palkinto sisältää:
 • Kahden hengen VIP-paketti aitioon
 • Näet kaikki päivän kolme ottelua
 • Tarjoilut kuuluvat pakettiin
 • Pääotteluna Suomi-Puola!Näin osallistut:


 1. Siirry tästä Mr Greenin sivustolle >>
 2. Luo ilmainen pelitili
 3. Täytä alta löytyvä kaavake
 4. Saat yhden arpalipun ja olet mukana kilpailussa, osallistuminen on täysin ilmaista!
 5. Kampanja-aika: 4.-20.8.2017

Onko sinulla jo Mr Greenin pelitili? Ei hätää, voit silti osallistua!

Mikäli sinulla on jo luotu pelitili Mr Greenille sivustomme kautta, pääset mukaan arvontaan yksinkertaisesti täyttämällä alla olevan kaavakkeen.


Osallistu kilpailuun täyttämällä lomake


Kilpailu on päättynytHaluatko parantaa mahdollisuuksiasi voittoon?

Voit parantaa voitonmahdollisuuksiasi keräämällä lisää arpalippuja. Rekisteröinti riittää yhteen arpalippuun, lyömällä lisäksi jonkun vedon, voit kuitenkin saada lisää arpalippuja.

Lyö 4.-20.8. välisenä aikana vähintään (10€) veto, mihin tahansa kohteeseen Mr Greenillä ja saat uuden arpalipun. Saat jokaisesta kympistä (10€) yhden arpalipun, eli jos vetosi suuruus on esimerkiksi 50€, saat 1+5=6 lippua.

Saadaksesi ylimääräiset arpaliput, muistathan lähettää vetolapustasi kuvan sähköpostiosoitteeseen: kilpailu@veikkausbonukset.com. Huom: vain yksi vetolappu lasketaan mukaan.

Mieletön palkinto - tässä koko kattaus!


Palkintona on siis VIP-paketti koko päiväksi (3.9.2017) koripallon EM-kisoihin Helsinkiin. Pääset seuraamaan kaikki sunnuntain kolme ottelua Mr Greenin aitiosta, luonnollisesti VIP-palvelun ja -tarjoilun nostattaessa tunnelmaa.

Päivän ohjelma lähtee käyntiin rauhallisesti Ranska-Islanti -ottelulla kello 13:45, minkä jälkeen tulee jo tulikuuma kamppailu Slovenian ja Kreikan välillä kello 16:30. Ilta huipentuu kello 20:00 alkavaan Suomi-Puola -otteluun!

Voittaja voi saapua hallille milloin haluaa ja katsoa vaikka kaikki kolme ottelua tai sitten vaikka vain Suomi-Puola -ottelun. Otteluiden lisäksi ohjelmaan kuuluu luonnollisesti herkuttelua ja tarjoilua päivän mittaan. Myös illallinen tarjoillaan VIP-aitiossa ennen Suomen ottelua, noin kello 19:00.

Palkinto on muotoa 1+1, eli voittaja saa ottaa myös ystävänsä mukaan. Kannattaa pyytää siis myös kavereita osallistumaan ja sanoa, että voiton sattuessa ottavat sinut sitten mukaan matkaan!

Lisätiedot:

 • Kilpailun osallistumisaika päättyy sunnuntaina 20.8. kello 23:59
 • Voittaja arvotaan maanantaina 21.8.2017
 • Voittajaan otetaan yhteyttä heti arvonnan jälkeen
 • Voittaja julkaistaan myös VB:n sivuilla, mikäli voittaja ei erikseen kiellä tätä

Mr Green