Voittaako Jokerit? Lunasta Jokeri-voitolle kerroin 7,80!

Julkaistu: 20.10.2017 13:30


Voittaako Jokerit? Lunasta Jokeri-voitolle kerroin 7,80!
Helsingin Jokerit pelaa ilmiömäistä KHL-kautta 2017-2018. Seuraavaksi vastaan asettuu Avangard Omsk. Voittaako Jokerit?
Jokereiden uskomatoman pisteputki on nyt kääntynyt orastavaksi tappioputkeksi. Edelliset kuusi ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton ja kahdessa peräkkäisessä vierasottelussa tuli turpiin sekä Barys Astanalta (4-1) että Sibir Novosibirskilta (2-1). Seuraavaksi vastaan tulee Avangard Omsk ja Jokereille olisikin taas voiton paikka.

Jokerit ja Avangard Omsk kohtaavat perjantai-iltapäivänä 3.11. kello 15:00 alkaen. Mikäli meinaat lyödä Jokerien ottelusta vetoa, kannattaa se tehdä parhailla kertoimilla.

Tällä hetkellä paras kerroin Jokereiden voitolle on vedonlyöntiyhtiö Nordicbetin tarjoama 2,75. Mikäli meinaat lyödä Jokerien voittoa, kannattaa se pelata joko Nordicbetilla tai sitten käyttää alta erikoistarjous, jolla voit saada Jokerien voiton kertoimeksi peräti 7,80.
Nordicbet: Pelaa Jokerien voittoa kertoimella 2,75 >>

Erikoiskerroin Jokerit voitolle: 7,80


Vedonlyöntisivusto Mobilebet tarjoaa Jokeri-voitolle kertoimen 2,60. Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole vedonlyöntisivustolla vielä pelitiliä luotuna, saat lisäksi tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi peräti kolminkertaiseksi. Sivusto tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 200% tervetuliaisbonuksen 40€ asti, joten vain 20€ talletuksella saat yhteensä 60€ pelirahaa.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Mobilebetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 20€ talletus
 4. Saat heti 60€ pelirahaa
 5. Lyö 60€ Jokerien voitolle (kerroin 2,60)
 6. Voit voittaa 20€ talletuksella 156,00€ (kerroin siis 7,80)

Tarjouksen voi käyttää seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit, Verkkopankkitalletus (Euteller), Instant Bank, pankkisiirto

Onko sinulla jo Mobilebetin pelitili?


Vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille pelaajille vedonlyöntibonuksia, millä voit usein triplata tai tuplata ensitalletuksesi. Näin ollen saat kaksin- tai kolminkertaistettua kertoimesi Jokerien voitolle.

Mobilebetin tarjous on 200%, eli se kolminkertaistaa talletuksesi summan. Yllä on esitelty tämä tarjous, mutta voit lunastaa samanlaisia bonuksia myös muilta sivustoilta.

Mikäli sinulla on jo Mobilebetin pelitili, mutta haluat käyttää jonkun muun samanlaisen tarjouksen, katso kaikki vedonlyöntibonukset täältä >>

Säännöt / ehdot:


Koska kyseessä on Mobilebetin uusien pelaajien tarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä sekä ehtoja. Muutenhan pelaajat vain tallettaisivat 20€ ja siirtäisivät välittömästi 60€ pankkitililleen: ilmainen 40€ parissa minuutissa.

Tarjouksen säännöt:

 • Tarjous vain uusille Mobilebetin asiakkaille
 • Tarjous vain suomalaisille
 • Asiakkaiden tulee osallistua bonukseen talletuksen yhteydessä
 • Bonus ja talletus tulee kierrättää 5x vedonlyönnissä
 • Kierrätyksen minimikerroin: 1,80
 • Aikaa kierrätykselle: 30 päivää

Voit lukea Mobilebetin bonuksesta lisää täältä >>

Mobilebet